City Time

City Time

City Time 9

City Time broj 9/2012. godine

Posljednji CityTime shopping magazin.

City  Time 9 –  Sezonsko izdanje časopisa City Time; novosti iz shopping centara, pregled događanja u gradu, modni savjeti i prijedlozi, intervju sa Alanom Bradleyom i još mnogo toga, prelistajte City Time 9.

 

City Time 9 mnogo je više od shopping vodiča; u sezonskim izdanjima časopisa redovito Vam donose pregled najbolje i najpovoljnije ponude u najpopularnijim prodajnim mjestima, izdvojene ponude pojedinih trgovina, obavijesti o otvaranju novih dućana, informacije o akcijama, popustima, nagradnim igrama i ostalim pogodnostima za kupce.

 

U ovom izdanju City Time časopisa – City Time 9 pronaći ćete mnogo više od samog informativnog materijala o prodajnim mjestima. Pročitajte intervju sa Alanom Bradleyom, pogledajte pregled aktualnih zanimljivih evenata u gradu i pronađite pozivnicu za „Out of mind“ najluđi party u gradu.

 

Vijesti iz svijeta glazbe i filma, hit knjige, New York Fashion Week, savjeti za hidrataciju kože, kulinarski prijedlozi, članak o Ninjutsu  vještini, putopisne reportaže iz svjetskih gradova, sve to i još mnogo više pronaći ćete na čak 32 stranice luksuzno opremljenog City Time 9 časopisa.

 

Informirajte se i zabavite sa City Time 9  časopisom, prelistajte cijelo izdanje,  a potražite i druge  Časopise.