Bubamara katalog

Bubamara katalog

Bubamara katalog prosinac

Bubamara katalog vrijedi od 09.12. do 31.12.2016.

Novi Bubamara katalog donosi odličnu i superbogatu ponudu igračaka po pristupačnim cijenama: igračke za najmlađe, edukativne igračke, društvene igre, interaktivne lutke i glazbene igračke i još više super ponuda za klince očekuje Vas u novom Bubamara katalogu. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom koja vrijedi od 9 do 31. prosinca 2016. godine.

Iz ponude igračaka u novom Bubamara katalogu izdvajamo: Mikrofon “Zvonko Mikrofonko”, zabavan mikrofon pjeva 8 hrvatskih dječjih pjesmica. Pritiskom na određenu tipku dijete može slušati pjesmice i naučiti njihove refrene ili pjevati na mikrofon samostalno ili uz pratnju. Mikrofon radi kao pravi i pojača zvuk. Uključen je i pljesak. Mikrofon potiče dijete na izražavanje, istraživanje i osjećaj za ritam i glazbu za 139,90 kuna,

Lena vatrogasno vozilo – Veliko vatrogasno vozilo s pomičnim dijelovima, opremljeno metalnim osovinama. Sa spremnikom za vodu (1,5 l) i pumpom, koja izbacuje vodu do 8 metara, veličina: 65 cm, za 279,90, dinosaur koji otvara i zatvara usta, miče krilima, hoda naprijed i svijetle mu oči, veličine: 25 cm za 59,90 kuna također su u Bubabmara katalog ponudi za prosinac.

Novi Bubamara katalog izdvaja i lutku Moja mala Ana  – slatka interaktivna lutkica govori na hrvatskom jeziku i izražavanjem svojih želja oduševljava dijete. Dijete će imati puno posla ispunjavajući njezine želje i potrebe. Ona sama kaže da je gladna i žedna. Poželi svog medvjedića, bočicu ili keks. Požali se kad joj je hladno, a kad je umorna želi zaspati,. visina 40 cm, govori hrvatski jezik, uključena tri dodatka, za 189,90 kuna,  lutka Lisa s modernom odjećom i dodacima za uljepšavanje, veličina: 36 cm, za 139,90 kuna.

“Mali geniij” – ABC tablet s kojim ijete uči slovkati riječi i odgovara na kviz pitanja npr. gdje se nalazi broj pet, gdje se nalazi koje.
– za učenje abecede i brojeva,  hrvatski i engleski jezik, za 89,90 kuna, igra Zombie Blast – Pogodi Zombija koji hoda prema tebi s udaljenosti i do 4,5 metara. Kad ga pogodiš tri puta, Zombiju će otpasti lijeva ruka. Nakon što ga pogodiš šest puta, otpast će mu i desna ruka. Zombie konačno pada nakon što ga pogodiš devet puta, za 219,90 kuna još su neke od Bubamara katalog ponuda za prosinac.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve aktualne ponude iz Bubamara trgovina. Pratite i sve ostale objave u našoj rubrici Bubamara katalog i saznajte na vrijeme za sve novosti i akcijske ponude najbolje baby opreme. Za još više dobrih ponuda potražite i druge kataloge iz naše rubrike Za djecu.

Novi Bubamara katalog vrijedi od 9. do 31. prosinca 2016. godine.