Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 24.01. do 07.02.2019.

Novi Bipa katalog donosi odlične ponude sniženih proizvoda za njegu i oblikovanje kose, popuste na dječju kozometiku, akcije sredstava za čišćenje i još više novih Bipa akcija; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 24. siječnja do 7. veljače 2019. godine.

U novom Bipa katalogu potražite: 20 posto popusta na sve boje za kosu, 30 posto na Himalaya proizvode, 25 posto popusta na odabrane Taft proizvode za oblikovanje kose, 20 posto na Schauma odabrane šampone i regeneratore za kosu, 30 posto na L’Orela Magic Shampoon šampon za suho pranje kose, 30 posto popusta na odabrane Nivea proizvode za oblikovanje kose, 25 posto popusta na sve Wella Flex proizvode.

22 posto na L’Oreal Revitalift Dermo Expertise kremu za lice, 27 posto na Nivea Urban Skin kremu za lice, 123 posto na niva Sofgt kremu, 30 posto na L’Oreal Botanicals proizvode, 40 posto popusta na Philips Soncare Healthy white električnu četkicu za zube, 32 posto na Le Petit Marseilais gel za tuširanje, 35 posto popusta na Wilkinson Hydro’s britvicu za žene također su u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 16 posto popusta na Podravka Čokolino, 40 posto na svu Johnson’s dječju kozmetiku, 25 posto na Pampers pelene, 20 post ona JGL dječju kremu, 22 posto popusat na Double Violeta Air Dry dječje pelene, 25 posto na Bebivita kašice, 25 post opopusta na Lenor omekšivače za rublje razne vrste.

25 posto na Sanitar sredstvo za čišćenje i dezinfekciju, Teta Violeta deterdžent za ručno pranje rublja 1+1 gratis za samo 8,90 umjesto 7,90 kuna, 36 posto snižen Nila tekući deterdžent za pranje rublja, 25 posto sniženi Ariel tekući i gel deterdženti, razne vrste još su neke od Bipa katalog ponuda za aktualni period.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 24. siječnja do 7. veljače 2019. godine.