Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 21.06. do 05.07.2018.

Novi Bipa katalog donosi odlične prilike za povoljnu kupnju proizvoda za sunčanje najpoznatijih brandova, kao i uštede pri kupnji proiozvoda za depilaciju, deo programa, njege za lice, kosu i tijelo i još više super Bipa akcija; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 21. lipnja do 5. srpnja 2018. godine.

U novom Bipa katalogu potražite: 30 posto popusta na sve Afrodita proizvode za sunčanje, 25 posto na sve Ambre Solaire proizvode za sunčanje, 25 posto na sve Nivea i sve Hawaian Tropis proizvode za sunčanje, 25 posto na sve Ziaja proizvode, 25 posto na sve Veet proizvode za depilaciju,  a uz kupnju Afrodita mlijeka za tijelo Bipa poklanja Afodita Olive kremu za ruke gratis.

25 posto popusta na sve Olival proizvode, 25 posto na Venus britvice, 40 posto na sve Bottega Verde proizvode, 40 posto na sve Le Petit Olivier proizvode, 30 posto snižen L’Angelica gel za tuširanje, 25 posto na sve Scholl proizvode za njegu stopala,30 posto popusta na sve Piz Buin proizvode za sunčanje, 20 posto na Nivea mlijeko za tijelo još su neke od Bipa katalog ponuda.

Aktualni Bipa katalog izdvaja i 25 posto na Barangen proizvode, 35 posto na Bice jednokratne britvice za žene, 27 psoto na Wilkinson Xtreme 3 britvice za muškarce i 25 posto na Billette Blue 4 britvice 3 komada u pakiranju,20 posto popusta na Fa deo program odab rane vrste, 28 posto na Neutro Roberts deo spray ili roll on, 20 posto na Old space stick ili dezodorans, 23 posto na Fa gel za tuširanje odabrane vrste i još više Bipa akcija.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi u Bipa trgovinama od 21. lipnja do 5. srpnja 2018. godine.