Bauhaus katalog Roštiljanje

Bauhaus katalog Roštiljanje

Bauhaus katalog Roštiljanje

Bauhaus katalog Roštiljanje vrijedi do 31.08.2018.

Novi Bauhaus katalog predstavlja Vam bogatu ponudu raznovrsnog i kvalitetnog asortimana za roštiljanje iz Bauhausa; plinski roštilji,  roštilji na drveni ugljen i električni roštilji, plinska kuhala, pribor i posuđe, oprema za čišćenje – sve na jednom mjestu uz detaljan opis pa čak i prijedloge i recepte za ukusna jela s roštilja; prelistajte katalog, upoznajte se  s ponudom i provjerite sve nove Bauhaus akcije. Katalog vrijedi do 31. kolovoza 2018. godine.

U novom Bauhaus katalogu potražite: Plinski roštilji : Kingstone ‘Rock 455 – snažan premium model s izvrsnom opremom i najboljom preradom, koji će i ambicioznim kuharima otvoriti nove vidike. “Rock 455” pouzdano opskrbljuje i velike zabave nim jelima s roštilja, Grillstar ‘atlanta 300 – mobilan obiteljski roštilj s opremom : tri plamenika, poklopac s dvostrukom stijenkom, uz to velika površina za roštiljanje. Regulatori plina osvijetljeni LED rasvjetom.

Roštiljanje na drveni ugljen – Kingstone Kamado roštilj od visokokvalitetnog materijala, dugi životni vijek izrazito dobro zadržavanje topline mala potrošnja ogrjevnog materijala, košara za pečenje Kingstone Idealan pribor za ukusne pečenke i rebarca – za raznovrsno roštiljanje, Trijeske za potpau, kamin-set za paljenje briketa Weber, Ventilator Kingstone ‘Bbq Dragon’ također su u Bauhaus katalog ponudi.

Novi Bauhaus katalog izdvaja i električni roštilji Severin ‘PG 1525’ s pločom od lijevanog željeza koja se može se prati u perilici posuđa, s podesivim termostatom, emajlirane površine, s TFL premazom, sa snagom od 1.600 W, te Vanjsko plinsko kuhalo Iskra ‘OR-201 Plinsko kuhalo na kartušu Iskra  i još više dobrih ponuda. U Bauhaus katalogu ćete pronaći i korisne savjete za pripremu mesa i drugih jela za roštilj.

Prelistajte katalog i provjerite kompletnu ponudu Bauhausa ovoga ljeta. Pratite našu rubriku Bauhaus katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz ovog prodajnog lanca, a još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz naših rubrika Tehnika ili Vrt.

Bauhaus katalog vrijedi udo 31. kolovoza 2018. godine.