Auto Hrvatska Servis

Auto Hrvatska Servis

 

Auto Hrvatska Servis – Pripremite vozilo za tehnički pregled

Auto Hrvatska Servis akcijska ponuda vrijedi do 31.07.2012 godine

Pripremite svoje vozilo za nadolazeći tehnički pregled u čak četrnaest točaka i za samo 10kn! Ne gubite vrijeme i novac na moguće komplikacije, jer Auto Hrvatska Servis pripremio vam je odličnu ponudu u kojoj za zanemariv iznos možete biti 100% sigurni u kakvom je stanju vaše vozilo i reagirati na vrijeme kako bi limeni ljubimac na tehničkom pregledu bio potpuno ispravan i kako bi sigurno zadovoljio sve zakonom propisane norme.

Zavirite u ovaj Auto Hrvatska akcijski letak, jer osim pripreme vozila za tehnički, Auto Hrvatska Servis vam nudi i zaštitne folije za stakla s ugradnjom također po promotivnoj cijeni.

Od ostalih pogodnosti koje bi vas mogle zanimati izdvajamo i servis klima uređaja za ugodnu i bezbrižnu ljetnu vožnju, te akcijske setove servisa pripremljene točno prema tipu vašeg vozila.

Ukoliko vaše vozilo nije istaknuto u ovom letku, možete i sami kreirati vlastiti set servisa, ovisno o vašim potrebama, jednostavno zatražite više informacija u Auto Hrvatska Servisima i budite sigurni da je vaše vozilo ispravno u prometu, kako za vas tako i za ostale sudionike!

Ostale Auto Hrvatska Servis letke i kataloge kako ih objavljujemo potražite ovdje: Auto Hrvatska