Kutne garniture


Kutne garniture

Kutne garniture

Kutne garniture informacije

Kika, Lesnina, Mobelix i druge kutne garniture na razvlačenje ili bez ležaja, klasične ili moderne, po akcijskim ili redovnim cijenama.

Kutne garniture vrlo su tražene zbog svoje praktičnosti, omogućavajući istovremeno uštedu prostora i dovoljno mjesta za sjedenje, osobito kutne garniture na razvlačenje. U Hrvatskoj se danas mogu pronaći zaista različiti modeli, nude ih svi prodajni lanci namještaja (Kika, Lesnina, Mobelix Emmezeta, Kenda, Harvey Norman, Prima Namještaj, Mima Namještaj, Pevec, Jysk i drugi) a česte su akcije s nižim cijenama. Donosimo informacije za nekoliko najpovoljnijih i najpopularnijih trgovaca u Hrvatskoj.

Kutne garniture Kika na akciji, od sofa s tzv. “damskim ležajem” pa do pravih kutnih garnitura velikih dimenzija prilično su pristupačne. Kutne garniture Kika na akciji ponekad su i preko 50 posto jeftinije; primjerice dvosjed s damskim ležajem u kombinaciji eko kože i crno bijele Toscana tkanine na akciji “Jubilarne cijene” stoji 5.699,00 dok mu je redovna cijena 11.699,00 kuna. Kutne garniture Kika na akciji se mogu nabaviti još i povoljnije, od 3.990,00 kuna za dvosjed s damskim ležajem na razvlačenje u sivoj ili crvenoj tkanini (redovna cijena 4.260,60). Za one najzahtjevnije Kika nudi i kutne garniture višeg cjenovnog razreda, u vrhunskoj izvedbi, kao što su izvanredne Fenda kožne kutne garniture Kika za 19,990,00 kuna. Veliki izbor Kika kutnih garnitura po “jubilarnim cijenama” nalazi se i u novom Kika katalog izdanju.

Kutne garniture Lesnina možete birati u zaista velikom broju različitih modela; s klasičnim naslonom ili s jastucima, na razvlačenje ili bez funkcije razvlačenja, od tkanine, eko kože ili od prave kože. Kutne garniture Lesnina dostupne su i u različitim cjenovnim kategorijama, pa tako neke modele Cantus kutnih garnitura Lesnina nudi već od 2.776,77 kuna. Boxx Lesnina kutne garniture na razvlačenje u kombinaciji bijele umjetne kože sa sivom tekstilnom navlakom stoje 3.665,56 kuna, Lesnina kutne garniture na razvlačenje većih dimenzija mogu se pronaći od 6.110,00, a vrhunske kožne Venda kutne garniture od prave kože stoje 36.663,90 kuna.

Mobelix by Lesnina – diskontna prodaja namještaja nudi još povoljnije kutne garniture. Kutne garniture Mobelix od mikrovlakana s jastucima dostupne su s već od 1.690,00 kuna, Vito Mobelix kutne garniture od 2.490,00, Dana za 3.990,00, Booster za 4.990,00, a kutne garniture Mobelix od prave kože u možete nabaviti već od 7.990,00 kuna.

Emmezeta kutne garniture na akciji se mogu pronaći već od 1.599,99 kuna, koliko stoji Lisa garnitura od sive mikrofibre s jastucima i s ležajem ili za 2.699,99 kuna koliko će Vas stajat Delta kutnne garniture s ležajem od smeđeg štofa u nešto klasičnijem stilu. Donatella Kutne garniture Emmezeta od prave kože na akciji se nude po zaista povoljnoj cijeni od 7.999,99 kuna.

Spomenimo još i kutne garniture Harvey Norman koje na rođendanskoj akcijskoj ponudi u najnovijem katalogu možete pronaći već od 1.990,00 kuna, dok su kožne kutne garniture Harvey Norman dostupne već od 9.990,00 (obje snižene 50 posto). Kutne garniture Kenda od tekstila na akciji se nude od 3.000,00 kuna, a vrlo je povoljnna i ponuda Champagne ljubičaste kožne kutne garniture Kenda koja na akciji stoji 7.880,00 kn (redovna cijena 15.760,00 kuna).

Sve kutne garniture koje se nude na hrvaskom tržištu pronaći ćete u našim rubrikama Katalozi namještaj i Katalozi interijer.

Podijelite objavu “Kutne garniture“:

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!