Hervis je ovaj vikend pripremio odličnu vikend akciju za sve zainteresirane željne sporta i rekreacije.

Samo ovaj vikend, u subotu 14. rujna i nedjelju 15. rujna u svim Hervis poslovnicama diljem Hrvatske možete nabaviti sve bicikle iz Hervis prodajnog asortimana po 40% nižoj cijeni od redovne.

Osim Hervis akcije na sve bicikle, ovaj vikend tijekom subote i nedjelje, Hervis vam nudi još jednu pogodnost, a to je 20% niža cijena na jedan izabrani proizvod iz prodajnog programa.

Spomenute Hervis vikend akcije vrijede uz kupon i karticu Hervis SportClub. Popusti ne vrijede za proizvode označene kao “Hervis 1. cijena” kao ni za kupnju sobnih bicikla.

Čekate li povoljnu akciju za nabavku novog bicikla ovo može biti sjajna prilika jer sezona je svakim danom sve bliže kraju, ali samo ukoliko ste član Hervis Sport kluba, također bez kupona nažalost nećete moći sudjelovati u ovoj Hervis akciji.

Na sljedećoj vezi donosimo vam Hervis kupone za ovu akciju, jednostavno ih isprintajte, ponesite sa sobom i koristite u Hervis trgovinama: Printaj Hervis kupone

Ukoliko još niste član Hervis Sport kluba, pristupnice možete zatražiti i popuniti u bilo kojoj Hervis trgovini.

Prelistajte zadnje Hervis kataloge u rubrici na vezi u nastavku: Hervis katalog, zadnje Hervis akcije, dnevne i vikend, pratite u rubrici nove Hervis akcije.

Sliku ove Hervis akcije na bicikle donosimo vam nešto niže u nastavku.