West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate popusti vrijede od 10.01. do 12.01.2014.

West Gate popusti – West Gate Late night shopping od petka 10. do nedjelje 12. siječnja 2014. godine, popusti i do 70 posto na cijeli asortiman i na dio asortimana u brojnim West Gate trgovinama. Pogledajte West Gate letak i iskoristite zimske rasprodaje.

Ovoga vikenda uštedite na noćnim popustima u West Gate Shoppping centru. U petak 10. siječnja i subotu 11. siječnja od 18,00 do 24,00 sati te u nedjelju 12. siječnja do 21,00 sat vrijede odlični popusti u brojnim trgovinama odjeće i obuće, drogerijama i parfumerijama, trgovinama tehničke robe, knjižarama i drugim prodajnim mjestima. Pogledajte letak i saznajte sve prilike za uštedu.

Izdvajamo neke od najvećih popusta u West Gate Late night shopping ponudi. Popuste na cjelokupan  asortiman do 70 posto možete iskoristiti  u Accessorize i d Orsay trgovinama, do 60 posto u Di Caprio trgovini, 50 posto odobravaju Galileo, Marc O’Polo, Oneill, i Bench, do 50 posto posto Motivi, Lotto, Barbour, planet Obuća do 40 posto Gant, Slam i drugi.   

Na dio asortimana popuste do 70 posto C&A i New Yorker, 70 posto knjižara Ljevakdo 50 posto odobravaju Deichmann, S.Oliver, M&S, Stradivarius, Joma, Level 2, Massimo Dutti, do 55 posto Diadema. Potražite sve super popuste u West Gate Shopping City, pogledajte letak iznad teksta i odaberite.

Pratite West Gate s nama i dalje i uvijek budite u tijeku s najboljim ponudama, a za još više dobrih prilika za uštedu provjerite i druge letke i kataloge u našoj posebnoj rubrici Rasprodaje.  

West Gate Late night shopping popusti traju od 10. do 12. siječnja 2014. godine.