Momax webshop akcija 15% na blagovaonice

Momax webshop akcija 15% na blagovaonice

Momax webshop akcija

Momax webshop akcija vrijedi do 30.04.2021.

Nova Momax webshop akcija: 15 posto popusta na blagovaonice – akcija traje samo do kraja travnja 2021.godine i vrijedi za kupnju preko interneta, u Momax webshopu. Popust se odobrava unosom koda za popust BLAGOVAONICE15. Popusti ne vrijede za već snižene artikle i artikle iz aktualnog kataloga i kupone te na Best Price proizvode.

Iz asortimana blagovaonica Momax webshoep uključuje stolove, stolice i setove za blagovaonice, barske stolove i stolice, klupe, kutne klupe, vitrine. Do kraja travnja odabrani asortiman za blagovaonice možete nabaviti uz odličnih 15 posto popusta. Provjerite ponudu, odaberite namještaj koji najbolje odgovara Vašem stilu i potrebama i osvježite svoju blagovaonicu sada po još povoljnijim cijenama.

Provjerite ponudu i iskoristite 15 posto popusta na  blagovaonice u Momax webshopu i uštedite. Popust se odobrava unosom koda za popust BLAGOVAONICE15. Popusti ne vrijede za već snižene artikle i artikle iz aktualnog kataloga i kupone te na Best Price proizvode. Pratite Momax s nama i dalje, a za više sličnih ponuda provjerite i druge objave u našim rubrikama NamještajInterijer ili Kućanstvo. Pratite i druge webshop akcije i iskoristite prilike za povoljniju kupnju. Momax webshop akcija 15 posto na blagovanice vrijedi 4. i 5. travnja 2021. godine