Mass webshop akcija 20% popusta na tenisice i nisku obuću

Mass webshop akcija 20% popusta na tenisice i nisku obuću

Mass webshop akcija

Mass webshop akcija vrijedi do 25.10.2021.

U Mass webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na tenisice i ostalu nisku obuću! Popust se obračunava u košarici te vrijedi i na artikle na popustima. Nabavite obuću raznih marki po super cijenama. Mass webshop akcija vrijedi do 25. listopada 2021. godine te vrijedi samo za kupovinu u webshopu.

Mass webshop akcija donosi 20 posto popusta na tenisice i nisku obuću za žene od kojih izdvajamo: Skechers Skech Air Dynamight tenisice dostupne u više boja, Benetton tenisice s uzorkom, Ara balerinke sive boje, s.Oliver kožne cipele dostupne u crnoj, bež i svjetlo smeđoj boji i druga obuća.

Muške tenisice i niska obuća također su sniženi u Mass webshop akciji: Lacoste kožne tenisice, bijele, Bugatti Cirino kožne cipele, smeđe, Replay Hybrid tenisice dostupne u više boja, Tom Tailor cipele, Skechers Escape Plan tenisice dostupne u četiri različite boje, Timberland Adventure 2.0 cipele.

Skechers Uno Lite tenisice za djevojčice, Replay Penny Jr, tenisice za djevojčice dostupne u crnoj i srebrenoj boji, Skechers Microspec Max Torvix tenisice za dječake dostupne u dvije boje, Levi’s Block tenisice za dječake neki su od proizvoda za djecu koji su sniženi 20 posto u Mass webshop akciji.

Iskoristite Mass webshop akciju i nabavite tenisice i ostalu nisku obuću po 20 posto nižim cijenama. Ne propustite i druge webshop akcije obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Mass webshop akcija vrijedi do 25. listopada 2021. godine te vrijedi samo za kupovinu u webshopu.