Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Pevec Pula

Pevec Pula vrijedi do isteka zaliha.
Pevec Pula

Pevec Pula

Pevec Pula

Sve informacije o Pevec Pula trgovini

Pročitajte što možete naći u Pevec Pula prodajnom centru, kako doći do Pevec Pula prodajnog centra, saznajte kontakt podatke, pronađite Pevec Pula ponudu i akcije u online izdanjima kataloga tvrtke Pevec.

Što možete pronaći u centru Pevec Pula

Sav asortiman maloprodajnog neprehrambenog lanca Pevec možete pronaći i u Pevec Pula prodajnom centru. Na 12.000,00 m2 Pevec Pula Vam nudi širok izbor pribora za vrt i hobi (vrtnu mehanizaciju, cvijeće i sve potrebno za uzgoj cvijeća), auto gume, auto kozmetiku, tepihe i ostalu sitnu opremu za Vašeg limenog ljubimca, velik izbor bicikla, sportski program sprava i rekvizita za vježbanje. Na odjelu bijele tehnike i odjelu domaćinstva u Pevec Pula centru birajte kućanske aparate, a za kompletno uređenje doma posjetite i odjele namještaja, keramike, sanitarije i rasvjete kao i odjel drvenarije sa vratima i prozorima. Možda Vam za sve to zareba i alat te nešto od građevinskog materijala, boja i lakova, koje također možete pronaći u Pevec Pula centru. Upotpunite sve to audio, video i informatičkom opremom. U prodajnom centru Pevec Pula nude Vam se brojne servisne usluge kao što su šivanje zavjesa po mjeri, dostava, rezanje i piljenje drvenarije, montaža vrtne mehanizacije te toniranje i mješanje boja.

Kako i u kojem radnom vremenu posjetiti Pevec Pula centar?

Od kako je obnovljeni centar Pevec Pula ponovno otvorio svoja vrata kupcima u ožujku 2010. godine, možete ga posjetiti svakim radnim danom od ponedjeljka do subote u vremenu od 08:00 do 20:00 sati a nedjeljom od 08:00 do 15:00 sati. Praznicima i neradnim danima je Pevec Pula uglavnom zatvoren. Pevec Pula prodajni centar nalazi se na adresi Industrijska 15, Pula, na samom ulazu u gradsku industrijsku zonu. Do Pevec Pula centra vode Vas i postavljeni putokazi za centar. Prodajno osoblje Pevec Pula centra možete kontaktirati na telefon 052 378 000 ili putem elektronske pošte na email: [email protected]

Pevec katalozi donose Vam istaknutu ponudu iz cjelokupnog asortimana Pevec Pula

Potražite detaljniji pregled ponude Pevec Pula u nekom od kataloških izdanja. Prelistajte brzo i jednostavno online Pevec katalozi izdanje iz udobnosti svog naslonjača, provjerite ponudu i cijene prije nego se zaputite u Pevec Pula centar. Ponudu Pevec Pula centra potražite u skupnom Pevec katalogu koji se odnosi generalno na sve centre ili provjerite da li je izdano posebno izdanje kataloga baš za Pevec Pula centar. Tjedne i prigodne Pevec kataloge možete prelistati online na ovim stranicama.

Pevec Pula akcije

U Pevecu su česte akcije, sniženja, popusti i rasprodaje a svaka takva akcija uglavnom je oglašena u posebnom katalogu. Ako ste zainteresirani za Pevec Pula akcije provjerite da li je izdan poseban katalog akcija za ovo prodajno mjesto, ili potražite skupni Pevec akcije katalog. Za akcije i sniženja u centru Pevec Pula, pregledajte aktualni popis Pevec katalozi na našim stranicama. Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu Pevec Pula centra, posjetite Pevec Pula na adresi Industrijska 15, Pula, na ulazu u gradsku industrijsku zonu. Pevec Pula za Vas je otvoren svaki dan, uključujući nedjelju!

Pevec Pula ključne informacije

Adresa: Pevec Pula, Industrijska 15, Pula
Kontakt telefon: 052 378 000
Email: [email protected]

Radno vrijeme Pevec Pula centra kao i ostalih Pevec centara pogledajte ovdje: Pevec Pula radno vrijeme.

Zadnje Pevec Pula akcije pogledajte na vezi u nastavku: Pevec akcija. Aktualne Pevec kataloge akcija možete prelistati ovdje: Pevec Pula katalog. Tražite li neke druge informacije o Pevec centrima koje nisu ovdje navedene, pogledajte rubriku u kojoj imamo sve informcije o Pevec tvrtci.

Kakvi su vaši dojmovi o Pevec Pula prodajnom centru? Da li je ponuda prodajnog asortimana i sama usluga na razini kvalitete koju očekujete od Pevec-a, jeste li zadovoljni Pevec Pula centrom i jesu li vaša očekivanja u potpunosti ispunjena, možete nam javiti niže u formi za komentiranje. Zanima nas što imate za komentirati o Pevec Pula prodajnom centru.

Pevec katalog Pevecovih sedam do 16.11.
Pevec katalog vrijedi do 16.11.2017.
Pevec katalog studeni 2017
Pevec katalog vrijedi do 29.11.2017.
Pevec katalog Pevecovih sedam do 9.11.
Pevec katalog vrijedi do 09.11.2017.
Pevec katalog Pevecovih sedam do 2.11.
Pevec katalog vrijedi do 02.11.2017.