Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus zima

Muller katalog Luxus vrijedi za zimu 2016 / 2017

Ideje za poklone i bajkoviti mirisni noviteti, vrhunski proizvodi za njegu protiv starenja,  najljepši make-up izgledi za praznike, ultimativni stilski priručnik Make Up Factory, bajkovite ideje za poklone, aktualni vrhunski proizvodi za muškarcei i još više; prelistajte Muller magazin i provjerite sve. Muller katalog Muller Luxus Zima vrijedi za zimu 2016/2017.

Muller katalog Luxux preporuča vrhunske proizvode za njegu protiv prvih znakova starenja: Sisley Supremya Yeux La Nuit koja smanjuje tamne kolutove oko očiju i natečenost, Shiseido Bio-Performance Lift Dynamic Eye Treatment koji pruža intenzivnu, 24-satnu hidrataciju područja oko očiju neki su od njih.

Muller katalog donosi Vam mali leksikon sastojaka koji su najpoželjniji za dugovječan mladolik izgled kože. Među njima su vitamin E, vitamin C, retinol, salicilna kiselina ivoćna kiselina. Odgovor na pitanje koji su kozmetički proizvodi bogati tim sastojcima potražite na stranicama 6 – 8 novog Muller kataloga.

Iz ponude proizvoda za njegu muškaraca, Muller katalog izdvaja  L´Occitane en Provence Toaletna vodica Cologne Cedrat Muževan i osvježavajući miris za snažnog muškarca koji odiše sportskom elegancijom, balzam za njegu poslije brijanja Sauvage marke Dior brzo se upija i savr- šeno umiruje nadraženu kožu poslije brijanja, CH Men Privé, Carolina Herrera zapanjujuća je VRHOVA kombinacija mirisnog papra i individualne slatkoće i drugi.

Pratite Muller kataloge i štedite na Muller akciji  u kolovozu, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog Luxux vrijedi  za zimu 2016/2017.