Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika listopad vrijedi od 01.10.do 31.10.2013.

Mercator katalog Pika – za sve članove Mercator kluba vijernosti  i korisnike Pika kartice, pregled pogodnosti za skupljene bodove: 26 posto na Müsli Crunchy Classic, žitarice, 33 posto na palentu, 18 posto na Marodi rezance, 30 posto na Ava deterdžent za rublje, 25 posto na Woolite tekuće deterdžente i još puno toga, pogledajte novi Mercator katalog Pika.

Pogledajte novi Mercator katalog Pika i saznajte što  Vam skupljeni bodovi za kupnju u Mercatoru donose u listopadu. Koristeći Pika karticu popuste možete iskoristiti u Mercator i Getro prodavaonicama te u Intersportu, Modiani i M Tehnici. Ponuda Mercator katalog Pika vrijedi od 1. o 31. listopada 2013. godine.

Iz posebne Mercator katalog Pika ponude izdvajamo sljedeće pogodnosti za vlasnike Pika kartica, prema skupljenim bodovima: Kupujte povoljnije na prehrambenom odjelu, ostvarite 15 posto popusta na Cookie Crisp žitne pahuljice 225 grama, 26 posto na Müsli Crunchy Classic, voćni, čokolada/banana 350 grama Naturel, 18 posto na rižu dugog zrna  parboiled 1 kg, 18 posto na Marodi rezance, 33 posto na palentu, 20 posto na meksički grah  i brojne druge proizvode.

Iskoristite i popuste s odjela higijenskih potrepština ali i na dječje igračke, posuđe i tegle, asortiman za blagdan Svih svetih i još puno puno više proizvoda. Sve atraktivne proizvode na posebnim popustima potražite na stranicama novog Mercator katalog Pika izdanja.

Osim posebnog izdanja Mercator katalog Pika pogledajte i ostala aktualna izdanja u rubrici Mercator katalog. Prelistajte novi tjedni Mercator katalog prehrana te Mercator katalog M tehnika i provjerite sve dobre cijene u Vašim Mercator i Getro prodavaonicama.