Mercator katalog osijek

Mercator katalog osijek

Mercator katalog osijek

Mercator katalog osijek vrijedi od 06.12. do 12.12.2012.

Mercator katalog Osijek pripremio je Slavoncima poseban katalog. Riječ je o Mercator katalogu Osijek povodom rođendanskog partyja 8. prosinca 2012 godine.

Naime, Mercator katalog Osijek snizio je cijene brojnih artikala prehrane, počevši od kruha i peciva, a tu su i slatki zalogaji, točnije kolače na akcijsku cijenu. Tu je i mljeveno meso na akciji pa košta 32.99 kuna po kilogramu. U Mercator katalogu Osijek naranče možete kupiti za 3.99 kuna po kilogramu. Posebna akcija dolazi na tave i to po najboljoj ponudi ikad – one koštaju samo 19.99 kuna! A naravno, dolaze u više dimenzija za više različitih primjena.

Mercator katalog Osijek snizio je i cijene piva i vina, a tu je i tjestenina Barilla na akciji 41 posto pa košta samo 5.29 kuna. Na sniženju su i suhomesnati proizvodi, ali i kemijski proizvodi. Tako veliko pakiranje Nila deterdženta za rublje košta samo 21.99 kuna što je ušteda od nevjerojatnih 50 posto.

Što je još Mercator katalog snizio, pogledajte kod nas u katalogu, a što su drugi stavili na akciju pogledajte u rubrici “Prehrana“.