Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator i Getro katalog

Mercator i Getro katalog vrijedi od 13.06. do 19.06.2013.

Mercator katalog prehrana – Najpovoljnija ponuda u Vašim Mercator i Getro dućanima za period od 13. do 19. lipnja 2013. godine; niske cijene svježeg voća i povrća, mesa i suhomeshatih proizvoda, mlijeka i sireva, slastica a naročito sladoleda, posebna ponuda talijanskih brandova i super prilika – bon za 15 posto popusta pri kupovini artikla po izboru.

 

Iz ponude povoljnih prehrambenih proizvoda iz novog Mercator katalog izdanja izdvajamo super cijene sa zelene tržnice: Okusi domaće uz povoljne Mercator cijene: krumpir mladi 6,99, zelena salata 3,99, rajčica cherry 8,l99 i brekva samo 9,99 kuna. Svježe i povoljno – Mercator katalog.

 

Od ostalih cijena za vrijeme trajanja novog Mercator katalog izdanja ističu se dobre cijene pilećeg filea od 22,99 kuna po pakiranju, svježe piletine Varaždinski pohanci – 21,00 kunu po kilogramu, svinjskog vrata za 29,99, sira Varaždinec za samo 49,99 i Gaude za odličnih 39,99 kuna.

 

Gloria kava snižena je za 11 posto, Kravica mlijeko 1 litra stoji 4,79 kuna, a superpovoljne su i cijene raznih pića za osvježenje u vruće dane koji dolaze: Cockta 2 l za samo 7,99 i dobre cijene vina Graševina i Vranac te Pan piva. Sve u Mercator katalog novom izdanju.

 

Mercator i Getro dućani u narednom Vam razdoblju nude sladolede u obiteljskom pakiranju na popustima čak do 3o posto, prelistajte novi Mercator katalog i odaberite neki od super sladoleda raznih okusa, sada i po odličnoj cijeni.

 

Provjerite specijalnu ponduu talijanskih brandova i po nižim cijenama nabavite ukusnu deliciju Rafaelo, špagete Barilla, mortadelu i još neke artikle.

 

Od higijenskih proizvoda iz novog Mercator katalog izdanja izdvajamo cijenu Ava praška za rublje – mega pack 8 kg za samo 79,99 i odličnih 40 posto sniženja na Colgate proizvode. Ornel omekšivač snižen je za 25 posto, Nivea gelovi za tuširanje imaju super cijenu od 16,90, a sniženi su i Always higijenski ulošci, Head & Shoulders šamponi i još mnogi proizvodi.

 

Pogledajte cijeli Mercator katalog i u vremenu do 19. lipnja kupujte svoje namirnice u Mercatoru i Getrou uz značajnu uštedu. Sve Mercator i Getro kataloge donosimo Vam na našim stranicama, kao i ostalu ponudu iz kategorije Prehrana.

 

Pratite Mercator s nama, prelistajte novi Mercator katalog.