MD profil baucentar katalog

MD profil baucentar katalog

MD profil baucentar katalog

MD profil baucentar katalog vrijedi od 05.05. do 15.06.2015.

MD profi baucentar je trgovački lanac specijaliziran za ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera za sve majstore i hobi majstore, arhitekte, projektante, investitore, sve za gradilište od osnovnih materijala do alata i priborai drugo. Prelistajte nvi MD  Profi katalog i na jednom mjestu pronađite kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, žbuka i fasada, izolacija, vrata i prozora, podnih i zidnih obloga, keramike, sanitarija i alata.

MD profi baucentar ima prodajne centre diljem Hrvatske;   u Zagrebu, Zadru. Rijeci, Dubrovniku, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i  Đakovu. Bogat asortiman, povoljne cijene i česte akcijske ponude odlika su ovog specijaliziranog lanca građevinskog asortimana. Prelistajte novi MD Profi Baucentar katalog i upoznajte se s novom ponudom.

Pogledajte MD profil katalog i saznajte sve dobre cijene kgrađevinskog materijala kaoi ostalog MD profil Baucentar asortimana koji ukljčuje zaista sve potrebno za građenje  i uređenje. Pratite s nama MD Profil Baucentar  i dalje, a za još više izbora  provjerite i druge ponude u našoj rubrici Interijer.

Ponuda je aktualna od 5. svibnja do 5. lipnja 2015. godine.