Mango katalog kids

Mango katalog kids

Mango katalog kids proljeće 2015

Mango katalog kids vrijedi do isteka zaliha.

Mango katalog Kids – novo izdanje Mango kataloga s posebnom kolekcijom za djecu, za sezonu proljeće 2015 – pogledajte katalog, upoznajte se s kolekcijom i odaberite  kvalitetnu, modernu i udobnu odjeću za klince po pristupačnim cijenama. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Poznati modni brend Mango predstavlja Vam još jedan lookbook koji će razveseliti najmlađe poklonike ove modne marke. Rradi se o njihovoj  kolekciji dječje odjeće koja se odlikuje jednostavnim i ležernim komadima koji će biti idealni za proljetne, ali i kasnije jesenske dane.

Mango katalog izdvaja praktične basic odjevne predmete oživljene  učinio zanimljivijim printevima, sveprisutni traper i lagane   ‘bomber’ jakne.  košulje s točkicama te baloneri – u pastelnoj nijasni i tamno plavoj boji za cure, hlače u klasičnim ali i jarkim bojama za dečke, majice kratkih rukava idealne za sve kombinacije…

Zavirite na stranice novog Mango kataloga Kids a i saznajte sve novosti Mango proljetne kolekcije za djecu. Pratite Mango s nama i dalje; u našoj rubrici Mango katalog  donosimo sva najnovija kataloška izdanja ove modne kuće Pratite na našim stranicama i druge modne kataloge iz kategorija  OdjećaModni katalozi ili Za djecu i budite u trendu.

Novi Mango katalog Kids  vrijedi do prodaje zaliha.