Mango katalog jesen 2015

Mango katalog jesen 2015

Mango katalog

Mango katalog jesen 2015 vrijedi sezonski do isteka zaliha

 

Mango kolekcija za sezonu jesen 2015 propagira Boho stil, s prepoznatljivom notom Mango stila.  Trendi komadi odjeće u stilu ženskih glazbenih i filmskih diva kasnih 1960-ih i 1970-ih godina nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prelistajte katalog i uvjerite se u izvrsnu novu kolekciju. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

IzMango kataloga posebno izdvajamo odlične ideje za duge haljine – savršen komad garderobe za prijelazno razdoblje jeseni.  Praktične, udobne, bogatih boja, cvjetnih motiva, s umetcima od veza,  retro i etno stila savršeno se uklopaju u prevladavajući stil nove Mango kolekcije – neodoljivi Boho still.

Mango kolekcija obiluje i modnih dodacima u potpunosti stilski usklađenim, a istovremeno nosivim i u drugim modnim stilskim kombinacijama; clutchevi,  manje torbe, velike torbe, vrećaste torbe i ruksaci – iz nove Mango kolekcije zaista svatko može odabrati torbu za sebe.

Zavirite na stranice novog Mango kataloga i upoznajte se s novom jesenskom kolekcijom iz Manga. Za još više izbora provjerite i novi Mango katalog jesen/zima 2015; budite u trendu, pratite našu rubriku Mango katalog za sve novosti ovog modnog branda, kao i i sve ostale aktualne objave u rubrikama Odjeća i Modni katalozi.

Mango katalog vrijedi do isteka zaliha.