Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Lisca katalog Proljeće ljeto 2018

Lisca katalog Proljeće ljeto 2018 vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog Proljeće ljeto

Lisca katalog Proljeće ljeto

Lisca katalog Proljeće ljeto 2018

Lisca katalog Proljeće ljeto vrijedi do isteka zaliha.

Novi Lisca katalog – izvrstan izbor kvalitetnog i savršeno dizajniranog donjeg rublja, rublja za spavanje,  jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima i drugog Lisca asortimana – prelistajte katalog i budite u trendu uz Lisca kolekciju. Ponude iz kataloga vrijede do isteka zaliha.

Lisca je dugogodišnji sinonim za ženstvenost i zavodljivost. Nova Lisca kolekcija za sezonu Proljeće / Ljeto 2018. godijne nimalo ne zaostaje za prethodnim kolekcijama i opravdava status Lisca branda kao jednog od najpriznatijih u svojoj branši. U novom Lisca katalogu pronaći ćete pregršt izvrsnih modela zavodljivog i praktičnog donjeg rublja te kupaćih kostima u kojima nećete ostati neprimjećeni.  Smjela igra modernih materijala, boja i uzoraka Lisca modela nepogrešivo stvara glamurozan izgled.

Iz Lisca kataloga izdvajamo novi model zavodljivih ouvert gaćica, push up grudnjake s naramenicama na skidanje,  proziran grudnjak sa žicom, koji ima posebno mekane  lijepljene naramenice, zavodljivi prozirni kombine, modele iz serije Queen Rose koju čine komotniji modeli  s raskošnim cvjetnim vezom a svjetlucavi  kristalići Swarovski stvaraju svečani izgled.

Zavirite u novi Lisca katalog, uživajte u bogato opremljenom izdanju i  odaberite nešto za sebe za ovo ljeto. Pratite   Lisca kataloge  na našim stranicama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima. Provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Ljeto 2015 i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi ljetni  Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha, za sezonu proljeće / ljeto 2018.

Lisca katalog jesen zima 2018
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog Kupaći kostimi 2018
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog Proljeće 2018
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.
Lisca katalog proljeće ljeto 2017
Lisca katalog vrijedi do isteka zaliha.