Kombinacijom britanskog stila i jarkih boja kroz hladnu zimu 

Drage naše modne princeze, ako vam je potrebna doza intenzivnih boja za garderobu, ne morate više razbijati glavu o tome gdje ćete ih pronaći. Nova kolekcija United Colors of Benettona savršena je za to. Jarke boje u kombinaciji sa klasičnim britanskim stilom i krojevima reinventiranim na novi način oduševit će svakog ljubitelja palete boja koji se ne boji odskakati od tradicionalnih sive, smeđe, crne i tamno crvene.

Ove jeseni i zime zaboravite dosadne kombinacije i odlučite se za vedre boje i odvažno kombiniranje materijala i uzoraka. Ovog puta njihova nas kolekcija oduševljava, posebice fina pletiva koja će nas utopliti i kada se živa počne spuštati ispod nule. Tu su još i vrijedni spomena preslatki duži i kraći kaputi, plisirane suknje, šik haljine, hlače muškog “Charlie Chaplin” kroja i krupni šalovi…

Jesensko-zimska kolekcija United Colors of Benettona savršeno odražava prošlost, sadašnjost i budućnost ove modne marke – razigrano, šareno, udobno i moderno. Ako se sve to uklapa u vaš stil definitivno zavirite u dućan u King Crossu Jankomir.

16.11.2012.