Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

IKEA katalog Vrtni i balkonski namještaj

IKEA katalog Vrtni i balkonski namještaj vrijedi do isteka zaliha.

Ikea katalog Vrtni balkonski namještaj

Ikea katalog Vrtni i balkonski namještaj

Ikea katalog Vrtni i balkonski namještaj vrijedi za sezonu 2016.

Novi IKEA katalog – balkonski i vrtni namještaj – neodoljiva jednostavnost i estetika dizajna, praktičnost upotrebe i održavanja, mogućnost lake prilagodbe svakom eksterijeru, za maksimalno uživanje u vrtu ili na balkonu ovoga proljeća. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom koja vrijedi za 2016. godinu.

Iz odličnog izbora vrtnog i balkonskog namještaja u novom IKEA katalogu izdvjamo neke od najupečatljivijih primjeraka: Läckö balkonska garnitura – stol i dvije  stolice, okvir, sjedište stolice, noge i ploča stola od čelika, s poliesterskim premazom u prahu,  noge stolice i nosač okvira od poliamidne plastike, vrlo lako održavanje brisanjem vlažnom krpom. Zahvaljujući odvodnom otvoru u sjedištu, voda može otjecati, za 528,80 kuna.

Värmdö ljuljačka,vrlo jednostavnog dizana, s jednostavnim linijama na verandi ili u dnevnoj sobi. Preporuka:  Može se nadopuniti Hållö jastukom za stolicu 50 x 50 cm i Hållö jastukom za naslon 62 x 42 cm.  Zahvaljujući plastičnim trakama na donjem dijelu stolice, pod je zaštićen od ogrebotina i habanja. Ljuljačka se jednostavno održava, uz čišćenje blagom sapunicom i brisanje čistom, suhom krpom, za 799,00 kn jedna je od zvijezda novog IKEA kataloga.

Za poklonike modernog urbanog dizajna i jednostavnog održavanja IKEA katalog predlaže PS vågö lounge stolica od polipropilenske plastike u bijeloj ili narančastoj boji; koja je otporna na blijeđenje i ima UV zaštitu kako se ne bi sušila i pucala. Može se slagati čime se štedi prostor.- Zahvaljujući odvodnom otvoru u sjedištu, voda može otjecati, za 149,90 kn..

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom, a za još više ideja za uređenje  doma ne propustite kompletni IKEA katalog za hrvatsko tržište, uživajte u odlično predstavljenom asortimanu i odaberite nešto za sebe.

Kao i do sada, sve najnovije IKEA kataloge možete pratiti na našim stranicama. Budite s nama i ne propuštajte odlične prilike za kupnju.

IKEA katalog vrtnog namještaja vrijedi  za 2016. godinu.

 

IKEA katalog Business 2021
IKEA katalog vrijedi do 30.06.2021.
IKEA katalog Ormari 2021
IKEA katalog vrijedi do 30.06.2021.
IKEA katalog Kuhunje 2021
IKEA katalog vrijedi do 30.06.2021.
IKEA katalog 2021
IKEA katalog vrijedi do isteka zaliha.