DM knjižica

DM knjižica

DM knjižica za 10 bodova

DM knjižica za 10 bodova vrijedi od 01.10. do 31.10.2013.

U razdoblju od 1.10. do 31.10. 2013. za 10 active beauty bodova otisnite kupon i zamijenite ga na blagajni za knjižicu s popustima* na brojne proizvode dekorativne kozmetike vrhunskih brandova.

Ako volite kupovati u DM-u i član ste  Svijeta prednosti  zasigurno ste se već upoznali s ponudama popusta na određene proizvode, proizvode po želji i popuste za kompletnu kupnju koje možete osvojiti skupljajući bodove na  Active Beauty kartici. Do sada ste koristili popuste za 50 i 150 skupljenih bodova? Od sada DM daruje još i više, popuste od 25 posto ostvarujete i za samo 10 skupljenih bodova! Pogledajte DM knjižicu kupona za 10 bodova prikupljenih na Active Beauty kartici i kupujte uz popust. Ponuda vrijedi od 1. do 31. listopada 2013. godine.

25 posto popusta na Ecobella set kistova za šminkanje, Deborah Glossissimo sjajilo za usne, sve nijanse, na Max Factor Lasting Performance tekući puder i L’Oreal Paris False Lash Wings maskara, Vedeta Oval toaletnu torbicu, Maybelline Color Sensational Whisper ruž, Alverde rumenilo sve vrste  te 1+1 gratis  Manhattan lak za nokte – sve to dio je ove odlične ponude. Prelistajte DM knjižicu za popuste uz 10 Active Beauty bodova i saznajte sve prilike za uštedu ovoga mjeseca u DM-u. 

Provjerite i ostale ponude u DM knjižicama s kuponima za 50 i 150 bodova, te pregled najboljih popusta za sve Active Beauty bodove u posebnom kataloškom izdanju Svijet prednosti. Skupljajte DM bodove i dalje, a najnoviju povoljnu ponudu iz DM-a provjerite u našoj rubrici DM katalog, u najnovijem dvotjednom izdanju.

Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Kozmetika.