Calzedonia katalog Kupaći kostimi

Calzedonia katalog Kupaći kostimi

Calzedonia katalog Kupaći kostimi

Calzedonia katalog Kupaći kostimi vrijedi za sezonu 2015.

Novi Calzedonia katalog – kupaći kostimi – nova kolekcija za sezonu 2015, prelistajte i provjerite najpoželjnije modne trendove za plažu ovoga ljeta. Ponuda vrijedi za sezonu 2015.

Talijanski brand Calzeonia jedan je od najpopularnijih u svijetu kupaćih kostima. Osim neodoljivih krpica za plažu u Calzedonia asortimanu možete pronaži i široki asortiman ženskih samostojećih čarapa, ženskih i dječjih čarapa s gaćicama, kratkih, dugih čarapa, dokoljenica (za novorođenčad, dječjih, ženskih i muških. Ovaj Calzedonia katalog predstavlja Vam odličnu novu kolekciju za plažu za žene i muškarce.

Calzedonia kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2015.  odlikuje se prepoznatljivim dizajnom i izuzetnom kvalitetom. Krojevi koji će savršeno oblikovati tijelo, tropski motivi, nostalgične točkice i navy  prugice ili jednobojni modeli – iz Calzedonia kataloga odaberite model koji najbolje odgovara Vašem stilu.

U novoj Calzedonia kampanji aktualne modele predstavljaju Vam dvije super seksi ljepotice – Kelly Gale i Sarom Sampaio. Prelistajte novi Calzedonia katalog i i uživajte u novoj kolekciji tematski podijeljenoj na nekoliko modnih linija: Chasin g the Sun, Carried by Waves, Mid Summer Mirage, maldenački CLZ” te On The Rocks muška kolekcija za plažu.

Zavirite na stranice novog Calzedonia katalogat, uživajte u bojama i mirisima mora i ljeta,  a za još više modnih prijedloga posjetite naše rubrike  Modni katalozi ili Odjeća i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Calzedonia katalog kupaćih kostima vrijedi za sezonu 2015.