H&M Zagreb

H&M Zagreb

H&M

H&M Brand

H&M Hennes & Mauritz AB obuhvaca pet razlicitih nezavisnih brandova – H&M, cos, Monki i tjedne i Jeftini ponedjeljak. H&M Grupa ima ukupno oko 2.500 trgovina širom svijeta. H&M, je otvorio svoju prvu trgovinu u Švedskoj u 1947, sada je zastupljen na više od 40 tržišta. U velikom broju zemalja, modeli su takoder dostupani online. H&M dizajneri stvorili su širok i raznolik raspon mode za muškarce, žene, mlade i djecu. Osim odjece kozmetike, modnih dodataka i domacih tekstilnih proizvoda sve su dio onoga što H&M ima za ponuditi.

H&M COS

Moderni, urbani i šik. COS nudi kupcima kombinaciju bezvremenosti i prepoznatljivim trendova, za žene i muškarce. Od kvalitetne odjece za posao i Party, vrijeme za pažljivo odabrane modne dodatke. Svi s modnim senzibilitetom do najmanjh detalja. COS nudi slatku i ugodnu modu za djecu.

H&M Monki

Monki je sinonim za osobnu kreativnost i izražavanje. Ovdje mlade žene mogu pronaci odjecu, pribor i novi koncept trgovine koji je vlastiti svijet mašte. Trgovine monki.com ce vam pružiti inovativne kolekcije i inspirativno modno iskustvo koje karakterizira razigranosti i šareni graficki dizajn.

H&M Jeftini ponedjeljak

Jeftini ponedjeljak kombinira utjecaje iz ulicne mode i subkulture s vibrom revija. Hip muškarci i žene dolaze ovdje da bi pronašli traper, odjecu i opremu na visokoj razini modne i cijene su pristupacne svima.

U svako godišnje doba, Jeftini ponedjeljak održava revije u Stockholmu, Švedskoj.

H&M Fabric Scandinavien AB

U 2008, H&M Hennes & Mauritz AB stekao 60 posto udjela u privatnom vlasništvu švedske modne kuce Fabric Scandinavien AB, koja je ukljucivala i marke Monki i Weekday i Cheap Monday.

H&M Komuniciranje marke

Jak brand je sve važniji u konkurentskoj prednosti.

Moda i kvaliteta po najboljoj cijeni – u H&M-u je osnovna ponuda. Tu se uvijek nešto novo dogada u H&M-u: dolaze novi proizvodi, otvara se više trgovina i novih kampanja na tržištu. To je ono što cini H&M da poziva, uzbudljivo i stalno u stanju iznenaditi kupca.

Svi u H&M -komunikaciji imaju za cilj izgraditi H&M brand i provoditi ta nacela, kako u dugom tako i kratkom roku.
Nadahnjuje posvuda!

H&M postavlja visoke standarde kvalitetne komunikacije i koristi razlicite kanale do javnosti.

Trgovina je najvažniji komunikacijski kanal – svaki posjet treba ponuditi kupcima primamljivo i inspirativno iskustvo. H&M apelira širokoj javnosti i svatko se treba osjecati ugodno u otkrivanju trgovina, bez obzira na njihovo podrijetlo.

H&M se drži u bliskom kontaktu s medijima, tako predstavljaju svoje proizvode i pružaju informacije o H&M. Takoder redovito komuniciraju s poslovnim medijima i na financijskim tržištima.

H&M magazin, koji se distribuira u svim H&M trgovinama, nudi citateljima spoj mode, inspiracije o najnovijim trendovima života. Izlazi cetiri puta godišnje te je takoder dostupan na našoj web stranici.
H&M online

H&M se ne širi samo s novim prodavaonicama – oni takoder rastu kroz H&M online i katalošku prodaju.

Hm.com daje inspiraciju i informacije – dajuci korisnicima mogucnost da vide sadržaj ducana.

Hm.com daje inspiraciju i informacije – dajuci korisnicima mogucnost da ducan H&M i H&M Home vide proizvode kroz nekoliko jednostavnih klikova. U garderobi su vam ponudeni styling savjeti s prijedlozima za odjecu, ili kako miješati i sparivati ??odjece i modne dodatke iz citavog H&M raspona. H&M Život je inspirativni dio. Ovdje znatiželjni posjetitelji mogu pronaci vijesti, modni stil i nove trendi vodice iz cijelog svijeta.

Hm.com je namijenjen javnosti, medijima i potencijalnim djelatnicima koji traže posao, financijskim tržištima i dionicarima. Informacije o kampanji, proizvodi, financije, lokacije trgovina i dostupnost online shopping se redovito ažurira.

H&M Online Shop i katalog prvenstveno su usmjereni na kupce koji uživaju u istraživanju H&M branda i shopping proizvoda od kuce.

H&M je uspostavio snažnu prisutnost socijalnih medija koji stalno raste. H&M je jedan od vodecih modnih tvrtki na Facebook-u, Twitter-u, YouTube-u i Google + -u kao i kineske društvene mreže Youku i Sina Weibo. Svaka mreža je ažurirana na regularnoj osnovi.

Svi online kanali trebaju komunicirati H&M-poslovni koncept i potaknuti posjetitelje da otkriju fizicke trgovine.

H&M Financijske informacije

H&M dionice su medu NASDAQ OMX Stockholm najviše trgovanim dionicama. Ponuda u H&M-u financijske komunikacije slijedi isti obrazac kao i H&M ostale komunikacije. Kroz pružanje tocnih i relevantnih informacija, na primjer, telefon konferencije, novinari i analiticari ce dobiti informacije koje su potrebne da rade svoj posao, a H&M brand jaca i razjašnjuje.

H&M Kampanje i suradnja

Svake godine, H&M pokrece niz velikih kampanja, zajedno s manjim dodacima. Svjetski poznati fotografi, ukljucujuci i Richard Avedon, Mario Testino i Mikael Jansson, su slikali modele kao što su Claudia Schiffer, Naomi Campbell i Gisele Bundchen za H&M. Kampanje djeluju kao uzbudljiva pozivnica za H&M brand.

Od 2004, H&M je u suradnji s medunarodnim dizajnerima i modnim ikonama kao što su Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace i Marni. U suradnji sa dizajnerima poticu H&M brand koji stvara glasine i izraduju osnovne djelatnosti za pojam mode i kvalitete po najboljoj cijeni za kupaca.

Održivost – prirodni dio H&M
U H&M-u, kvaliteta znaci da su H&M proizvodi proizvedeni u dobrim uvjetima.

Dodavanje održivosti vrijednost H&M proizvoda je nacin za poboljšano zadovoljstvo kupaca.

Uzimanje socijalne i ekološke odgovornosti ozbiljno je dio H&M poslovnog prijedloga i stvara nove prilike za H&M kao tvrtku. Održivosti takoder izražava vrijednost H&M proizvoda i nacin za poboljšanje zadovoljstva kupaca.

Aktualni H&M katalog pogledajte ovdje: H&M katalog