Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

H&M

H&M vrijedi do isteka zaliha.
H&M Zagreb

H&M Zagreb

H&M

H&M Brand

H&M Hennes & Mauritz AB obuhvaca pet razlicitih nezavisnih brandova – H&M, cos, Monki i tjedne i Jeftini ponedjeljak. H&M Grupa ima ukupno oko 2.500 trgovina širom svijeta. H&M, je otvorio svoju prvu trgovinu u Švedskoj u 1947, sada je zastupljen na više od 40 tržišta. U velikom broju zemalja, modeli su takoder dostupani online. H&M dizajneri stvorili su širok i raznolik raspon mode za muškarce, žene, mlade i djecu. Osim odjece kozmetike, modnih dodataka i domacih tekstilnih proizvoda sve su dio onoga što H&M ima za ponuditi.

H&M COS

Moderni, urbani i šik. COS nudi kupcima kombinaciju bezvremenosti i prepoznatljivim trendova, za žene i muškarce. Od kvalitetne odjece za posao i Party, vrijeme za pažljivo odabrane modne dodatke. Svi s modnim senzibilitetom do najmanjh detalja. COS nudi slatku i ugodnu modu za djecu.

H&M Monki

Monki je sinonim za osobnu kreativnost i izražavanje. Ovdje mlade žene mogu pronaci odjecu, pribor i novi koncept trgovine koji je vlastiti svijet mašte. Trgovine monki.com ce vam pružiti inovativne kolekcije i inspirativno modno iskustvo koje karakterizira razigranosti i šareni graficki dizajn.

H&M Jeftini ponedjeljak

Jeftini ponedjeljak kombinira utjecaje iz ulicne mode i subkulture s vibrom revija. Hip muškarci i žene dolaze ovdje da bi pronašli traper, odjecu i opremu na visokoj razini modne i cijene su pristupacne svima.

U svako godišnje doba, Jeftini ponedjeljak održava revije u Stockholmu, Švedskoj.

H&M Fabric Scandinavien AB

U 2008, H&M Hennes & Mauritz AB stekao 60 posto udjela u privatnom vlasništvu švedske modne kuce Fabric Scandinavien AB, koja je ukljucivala i marke Monki i Weekday i Cheap Monday.

H&M Komuniciranje marke

Jak brand je sve važniji u konkurentskoj prednosti.

Moda i kvaliteta po najboljoj cijeni – u H&M-u je osnovna ponuda. Tu se uvijek nešto novo dogada u H&M-u: dolaze novi proizvodi, otvara se više trgovina i novih kampanja na tržištu. To je ono što cini H&M da poziva, uzbudljivo i stalno u stanju iznenaditi kupca.

Svi u H&M -komunikaciji imaju za cilj izgraditi H&M brand i provoditi ta nacela, kako u dugom tako i kratkom roku.
Nadahnjuje posvuda!

H&M postavlja visoke standarde kvalitetne komunikacije i koristi razlicite kanale do javnosti.

Trgovina je najvažniji komunikacijski kanal – svaki posjet treba ponuditi kupcima primamljivo i inspirativno iskustvo. H&M apelira širokoj javnosti i svatko se treba osjecati ugodno u otkrivanju trgovina, bez obzira na njihovo podrijetlo.

H&M se drži u bliskom kontaktu s medijima, tako predstavljaju svoje proizvode i pružaju informacije o H&M. Takoder redovito komuniciraju s poslovnim medijima i na financijskim tržištima.

H&M magazin, koji se distribuira u svim H&M trgovinama, nudi citateljima spoj mode, inspiracije o najnovijim trendovima života. Izlazi cetiri puta godišnje te je takoder dostupan na našoj web stranici.
H&M online

H&M se ne širi samo s novim prodavaonicama – oni takoder rastu kroz H&M online i katalošku prodaju.

Hm.com daje inspiraciju i informacije – dajuci korisnicima mogucnost da vide sadržaj ducana.

Hm.com daje inspiraciju i informacije – dajuci korisnicima mogucnost da ducan H&M i H&M Home vide proizvode kroz nekoliko jednostavnih klikova. U garderobi su vam ponudeni styling savjeti s prijedlozima za odjecu, ili kako miješati i sparivati ??odjece i modne dodatke iz citavog H&M raspona. H&M Život je inspirativni dio. Ovdje znatiželjni posjetitelji mogu pronaci vijesti, modni stil i nove trendi vodice iz cijelog svijeta.

Hm.com je namijenjen javnosti, medijima i potencijalnim djelatnicima koji traže posao, financijskim tržištima i dionicarima. Informacije o kampanji, proizvodi, financije, lokacije trgovina i dostupnost online shopping se redovito ažurira.

H&M Online Shop i katalog prvenstveno su usmjereni na kupce koji uživaju u istraživanju H&M branda i shopping proizvoda od kuce.

H&M je uspostavio snažnu prisutnost socijalnih medija koji stalno raste. H&M je jedan od vodecih modnih tvrtki na Facebook-u, Twitter-u, YouTube-u i Google + -u kao i kineske društvene mreže Youku i Sina Weibo. Svaka mreža je ažurirana na regularnoj osnovi.

Svi online kanali trebaju komunicirati H&M-poslovni koncept i potaknuti posjetitelje da otkriju fizicke trgovine.

H&M Financijske informacije

H&M dionice su medu NASDAQ OMX Stockholm najviše trgovanim dionicama. Ponuda u H&M-u financijske komunikacije slijedi isti obrazac kao i H&M ostale komunikacije. Kroz pružanje tocnih i relevantnih informacija, na primjer, telefon konferencije, novinari i analiticari ce dobiti informacije koje su potrebne da rade svoj posao, a H&M brand jaca i razjašnjuje.

H&M Kampanje i suradnja

Svake godine, H&M pokrece niz velikih kampanja, zajedno s manjim dodacima. Svjetski poznati fotografi, ukljucujuci i Richard Avedon, Mario Testino i Mikael Jansson, su slikali modele kao što su Claudia Schiffer, Naomi Campbell i Gisele Bundchen za H&M. Kampanje djeluju kao uzbudljiva pozivnica za H&M brand.

Od 2004, H&M je u suradnji s medunarodnim dizajnerima i modnim ikonama kao što su Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace i Marni. U suradnji sa dizajnerima poticu H&M brand koji stvara glasine i izraduju osnovne djelatnosti za pojam mode i kvalitete po najboljoj cijeni za kupaca.

Održivost – prirodni dio H&M
U H&M-u, kvaliteta znaci da su H&M proizvodi proizvedeni u dobrim uvjetima.

Dodavanje održivosti vrijednost H&M proizvoda je nacin za poboljšano zadovoljstvo kupaca.

Uzimanje socijalne i ekološke odgovornosti ozbiljno je dio H&M poslovnog prijedloga i stvara nove prilike za H&M kao tvrtku. Održivosti takoder izražava vrijednost H&M proizvoda i nacin za poboljšanje zadovoljstva kupaca.

Aktualni H&M katalog pogledajte ovdje: H&M katalog

Bipa vikend akcija do 16.6.
Bipa akcija vrijedi do 16.06.2018.
Konzum vikend akcija do 17.6.
Konzum akcija vrijedi do 17.06.2018.
Ultra gros vikend akcija do 17.6.
Ultra Gros vrijedi do 17.06.2018.
Plodine katalog Sve u pola cijene do 20.6.
Plodine katalog vrijedi do 20.06.2018.