Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 26.10. do 09.11.2017.

Novi Bipa katalog donosi odlične popuste na mušku i žensku kozmetiku, proizvode za njegu lica, kose , zubi i usne šupljine, higijenska sredstva za održavanje čistoće doma i odjeće i super popuste na muške i ženske mirise najboljih brandova; prelistajte katlalog, upoznajte se s ponudom i uštedite ovoga tjedna pri kupovini kozmetike i higijenskih proizvoda. Ponude iz novog Bipa kataloga vrijede u Bipa trgovinama od 26. listopada do 9. studenog 2017. godine.

Iz novog Bipa kataloga izdvajamo 30 posto popusta na Gillette proizvode i super nagradnu igru za putovanje u Rotterdam; 25 posto popusta na sve Afrodita Men proizvode za mušku njegu, 35 posto na sve Bottega Verde proizvode, 30 posto na sve Pantene proizvode za njegu kose, 25 posto na sve Biobaza proizvode, 27 posto na Rexona deo sprej, stick ili roll on, 20 posto na Mixa mlijeko za tijelo, razne vrste.

17 posto na Old Spice deo program 22 posto na Aquafresh Complete Care paste za zube, razne vrste, 22 posto na Nivea Q10 kremu za lice, razne vrste, 30 posto na Palmolive gel za tuširanje 250 ml, razne vrste, 30 posto na sve Ariel deterdžente za pranje rublja, 30 posto popusta na sve Lenor omekšivače za rublje, 40 posto na sva Somat sredstva za strojno pranje posuđa, 30 posto na sve Paloma toaletne papire, kuhinjske ručnike, salvete i maramice  također su u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog preporuča i odlične ponude mirisa po akcijskim cijenama. Izdvajamo: 40 posto popusta na sve Calvin Klein mirise, 30 posto na Dolce & Gabbana Light Blue eau de Toilette, 30 posto na Hugo Boss Deep Red, 40 posto na Hugo Boss Bottled Eau de Toillete 50 ml,

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije poznatih brandova. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi u Bipa trgovinama od 26. listopada do 9. studenog 2017. godine.