Baumax Rijeka otvorenje
Baumax Rijeka Škurinjska cesta 1, otvorenje 15.04.2014. godine od 7:00 sati.

U utorak 15. travnja 2014. godine u Rijeci na adresi Škurinjska cesta broj 1 otvara se nova Baumax Hrvatska poslovnica. Osma je to poslovnica Baumax-a u Hrvatskoj, a prva u gradu Rijeci. Od sada Baumax trgovine možete pronaći u svim većim hrvatskim gradovima, zanima li vas više informacija o ostalim Baumax poslovnicama pratite sljedeće veze Baumax Osijek, Baumax Varaždin, Baumax Split, Zagreb poslovnice Baumax Jankomir i Baumax Sesvete, Baumax Karlovac i Baumax Zadar.

Samo otvorenje nove Baumax Rijeka poslovnice zakazano je za 7:00 sati, 15.04.2014., više informacija možete dobiti na telefon 051 569 060.

Radno vrijeme Baumax Rijeka prodajnog centra biti će od ponedjeljka do subote od 08:00 sati do 21:00 sat, dok će nedjeljom prodajni centar biti zatvoren.

Od pogodnosti koje vas očekuju na sami dan otvorenja Baumax vam poklanja -15% popusta cijeli dan. Ovaj promotivni popust povodom otvorenja ne uključuje plaćanje bonovima i raznim odobrenjima, nije ga moguće zbrajati s drugima akcijama, ne vrijedi za posebno označene proizvode u prodajnom centru i odnosi se na količine namjenjene kućanstvima.

Osim popusta, Baumax Rijeka vam priprema nagradnu igru, poklone, još posebnih ponuda, a sve kupce očekuje poklon, vjedro.

ukoliko ste iz Rijeke i okolice posjetite novi prodajni centar Baumax Rijeka na adresi Škurinjska cesta 1 u ponedjeljak 15. travnja od 7:00 sati i zabavite se.

Prodajnom centru Baumax Rijeka želimo puno uspjeha u budućem radu i još više novih kataloga, akcija, popusta i pogodnosti, na svačije zadnovoljstvo.

Baumax Rijeka otvorenje

Baumax Rijeka otvorenje