Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog kolovoz

Bauhaus katalog traje od 03.08. do 06.09.2012 godine

Novi Bauhaus katalog za kolovoz je stigao. U akcijskoj ponudi proizvoda iz Bauhausa nalaze se zanimljivi artikli za poljoprivrednike, uređenje doma i okućnice kao i razni “uradi sam” alati i strojevi.

U aktualnom Bauhaus katalogu, Bauhaus vam također predstavlja svoju ponudu proizvoda za berbu i preradu maslina te bogati vinogradarski pribor kao škare za berbu, brente, bačve i sitni vinarski pribora što uključuje vinomjere, sumpovine, vrenjače i pretakače pa do preša i muljača za grožđe, šljive i ostalo voće, te pumpi i filtera, inox posuda, demižona, čepilica, boca i regala za vino.

Kako je školska godina blizu, možda trebate vašem školarcu urediti sobu, Bauhaus katalog vam do stranice broj 13 nudi proizvode za uređenje dječjih soba po akcijskim cijenama, pogledajte ponudu veselih dječjih tapeta ili zidnih boja, zavjesa, tepiha i ostalog što klinci obožavaju, uz ponudu posuda i kutija za razni školski pribor ili igračke.

U svakom slučaju zanimljiv Bauhaus katalog s artiklima čiji period u godini tek dolazi, zato naša preporuka je, ovaj Bauhaus katalog svakako pogledajte, bez obzira da li ciljano nešto tražite ili samo razgledavate, ponuda je široka ako ste maštovita i kreativna osoba mnogo proizvoda može vam super doći.

Ako tražite ostale Bauhaus kataloge, pratite link u nastavku: Bauhaus katalog

Pogledajte Bauhaus katalog u video obliku: