DM katalog knjižica bodova

DM katalog knjižica bodova

DM katalog

DM katalog knjižica bodova 150, veljača ožujak 2014 vrijedi do 31.03.2014 godine

DM katalog – Bodovi za članove DM Active Beauty kluba vijernosti – iskoristite prikupljene bodove za kupnju u DM prodavaonicama i uštedite 25 i 50 posto pri kupovini nekih od ponuđenih artikala. Ponuda vrijedi za period od veljače do kraja ožujka 2014. godine.

DM katalog – knjižica bodova s posebnim ponudama za članove DM Active Beauty kluba donosi: Za prikupljenih 150 bodova uštedite 25 posto za L‘Oréal Paris Infaillible tekući puder, Maybelline Volum′ Express maskare, sve vrste, Nivea Visage pure & natural liniju za njegu lica, Cera di Cupra balzam za usne, Cera di Cupra hidratantnukrema za njegu lica i brojne druge artikle.

Čak 50 posto možete uštedjeti pri kupnji sljedećih proizvoda: Nivea Visage pure & natural maska za lice, Palmolive gel za tuširanje, Adidas deo sprej ili roll on, Alpro soja puding tamna čokolada, Winnie the Pooh slikovnica za kupanje, babylove drveni lančić za dudu i još neke artikle. prelistajte cijeli DM katalog s popustima i iskoristite prikupljene bodove.

Uz DM katalog – knjižicu s popustima pogledajte i redovnu dvotjednu DM katalog ponudu, kao i posebne ponude iz DM Svijeta prednosti. Pratite DM s nama i budite u tijeku sa svim novostima i akcijskim ponudama iz ovog omiljenog lanca drogerija. Sve najnovije objave donosimo i našim rubrikama DM katalog i DM akcija.

Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

DM katalog – knjižica s popustima vrijedi za veljaču i ožujak (do 31. ožujka) 2014. godine .