Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog veljača vrijedi od 04.02. do 04.03.2014 godine

Zoo City katalog za veljaču – izbor za sve ljubitelje životinja –  Zoo City specijalizirani lanac trgovina  asortimana za kućne ljubimce predstavlja Vam svoju  akcijsku ponudu za veljaču: potpuna hrana za pse, mačke, zečeve, ptice, glodavce   i ribice, vodilice, nastambe, higijena i njega i sav ostali asortiman očekuje Vas na stranicama Zoo City katalog izdanja.   Prelistajte novi Zoo City katalog i odaberite nešto za svog ljubimca. Ponuda je aktualna od 4. veljače o 4. ožujka 2014. godine. 

Morando hrana za mačke snižena do 24, posto, povoljne cijene Hill’s, Proplan, Royall Canin i drugih brandova hrane za pse, Trixie igračke za pse, Grizzly kozmetika Ferplast kliješta za nokte za male pse, češljevi i četke i posebna iznenađenja za Valentinovo u Zoo City-ju pronaći ćete na stranicama novog Zoo City katalog izdanja. Prelistajte cijeli katalog za kompletnu ponudu.

Zoo City najavljuje i otvorenje veće trgovine u Velikoj Gorici. Za sve detalje pogledajte Zoo City katalog.

Prelistajte cijeli  novi Zoo City katalog za veljaču i početak ožujka  i nabavite samo najkvalitetniju hranu i opremu za svog ljubimca. Pratite Zoo City kataloge  s nama i dalje, kao i ostale objave u rubrici Kućni ljubimci.

Zoo City katalog vrijedi od 4. veljače do 4. ožujka 2014. godine.