Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog travanj

Zoo City katalog vrijedi od 02.04. do 30.04.2015.

Zoo City katalog – novosti u ponudi i akcijske cijene vrhunske kvalitetne hrane za pse, mačke i ostale kućne ljubimce, kao i igračaka, kozmetike i razne druge opreme za Vaše ljubimce uz cijene snižene 10, 15, 20 i 30 posto – prelistajte katalog i provjerite sve ponude. Katalog vrijedi od 2. do 30. travnja 2015. godine.

Iz Zoo City kataloga za travanj izdvajamo: Rint Finnern potpuna mokra hrana u konzervi za pse, koja sadrži 60 posto visokokvalitetnog mesa pakiranje 4+1 gratis (cijena komada 13,79 kuna) te Hills SuperPremim  Science Plan hrana za pse, razne vrste, snižena 20 posto, Cngan hrana za pse malih pasmina snižena 10 posto.

Nature’s Menu hrana za pse u vrećici, više vrsta snižena 15 posto, Cangan konverve 385 grama 23,49 kuna po komadu  te za kupljene 3 konzerve 20 posto popusta a na kupljenih 5 konzervi 30 posto popusta također su u Zoo City katalog ponudi.

Zoo City katalog donosi i odlične ponude sredstava za održavanje higijene kućnih ljubimaca i doma u kojem borave ljubimci. Izdvajamo: šampon za pse bijele dlake te šampon za štenad Trixie sniženi 20 posto, Ever Clean Extra Strenght – SuperPremium piijesak za mačke za potpunu kontrolu mirisa – plavi kristali i minerali u pijrsku zajedno djeluju prije razgradnje uree i početka stvaranja bakteija sada po cijeni sniženoj 25 posto..

Prelistajte cijeli katalog i otkrijte sve dobre ponude iz Zoo City trgovina za ovaj mjesec. Pratite našu rubriku Zoo City katalog i dalje, a za još više dobrih ponuda asortimana za ljubimce  provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućni ljubimci.

Novi Zoo City katalog vrijedi od 2. do 30. travnja 2015. godine.