Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog vrijedi od 07.05. do 04.06.2013 godine

Zoo City katalog – Pregled najinteresantnije Zoo City ponude za svibanj: veliko sniženje hrane za pse i mačke: do 30 posto na Happy dog, 25 posto na Hill’s i Royal Canin, 20 posto na Eukanuba i Purina hranu,  15 posto na hranu za ptice te 20 posto na Goldfish hranu za ribice, sniženen cijene krletki, nastambi za glodavce, te velika akcija dispensera i vrećica – sve u novom Zoo City katalog izdanju.

 

Dobra vijest za sve vlasnike kućnih ljubimaca; stigao je novi Zoo City katalog s širokom ponudom asortimana za prehranu i njegu svih kućnih ljubimaca, sa povoljnim cijenama i akcijskom ponudom koja vrijedi do 4. lipnja 2013. godine.  Prelistajte novi Zoo City katalog i obradujte svog ljubimca zdravom i ukusnom hranom i brojnim sitnicama a sebi uštedite novac. Zoo City katalog donosi Vam veliku akciju na dispensere i vrećice!

 

Iz asortimana hrane za ljubimce iz Zoo City katalog novog izdanja ističemo veliko sniženje hrane za pse i mačke raznih proizvođača. Dosta superkvalitetnih Hill’s proizvoda možete u novom Zoo City katalog izdanju pronaći 25 posto snižene; ističemo 3 kg hrane za pse za 127,47 kuna ili 10 + 2 kg gratis za 404,17 kuna. Za 4 kg Hill’s Supreme Maxi Junior platite samo 86,00 kn, a za kilogram Hill’s Supreme Irland hrane za odrasle pse samo 31,47 kn.

 

Odaberite bilo koja dva Happy Cat proizvoda od 300 grama i dobit ćete jedno gratis – platiš 2 dobiješ tri – samo u novom Zoo City katalog izdanju. Visokokvalitetna Purina hrana za mačke koja pospješuje izbacivanje dlaka iz probavnog trakta  dostupna Vam je po 25 posto nižoj cijeni od 33,77 kuna. Potpuno prirodna hrana za mačke u vrećicama Almo Nature snižena je na 4,57. Sve to i još mnogo više potražite u novom Zoo City katalog izdanju.

 

Za članove Zoo City kluba Zoo City katalog donosi posebno povoljnu ponudu četki, šampona, multivitaminskih tableta i poslastica za pse, a svi kupci mogu potražiti povoljne cijene transportera za pse i mačke, nastambi za hrčke, krletki za ptice i još puno opreme koja će razveseliti Vaše ljubimce.

 

Pogledajte novi Zoo City katalog za još povoljne ponude. Pratite sve ZOO City kataloge na našim stranicama i osigurajte svom ljubimcu samo najbolje, po povoljnim cijenama. Pogledajte i druge objave u rubrici Kućni ljubimci.

Najkvalitetnija hrana i oprema za ljubimce – novi Zoo City katalog.