Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog vrijedi od 03.07. do 01.08.2013 godine

Zoo City katalog -Povoljna ponuda hrane i opreme za Vaše ljubimce i prigodna sezonska ponuda za ugodno i sigurno putovanje u društvu s Vašim ljubimcima; transporteri već od 111,00, sigurnosni pojasevi od 33,97, zaštitne mreže i prostirke za automobil, nosiljke, putne posude za piće, kao i veliki izbor visokovrijedne hrane te zaštite protiv nametnika, pogledajte novi Zoo City katalog.

 

Stigao je novi Zoo City katalog, koji svakako preporučamo svima Vama koji imate, ili tek planirate nabaviti, četveronožne, pernate ili bilo koje druge vrste ljubimce, te u njihovom društvu provesti ugodno ljeto. Velika ponuda kvalitetne hrane, sredstava za zaštitu od krpelja i ostalih nametnika te posebno aktualna ponuda opreme za putovanje, i sve to po povoljnim cijenama očekuje Vas na stranicama novog Zoo City katalog izdanja. Ponuda Zoo City katalog vrijedi od 3. srpnja do 1. kolovoza 2013. godine.

 

Zoo City katalog donosi Vam ponudu Happy Dog Supreme suhe hrane za pse na popustu od 30 posto za pakiranje od 1 kg, sada za 29,37, Hills hrane za odrasle pse u  konzervi na bazi puretine, 370 g u akcijskom 3+1 pakiranju za samo 41,97, Science plan hranu na bazi puretine za štenad velikih pasmina uz 30 posto popusta te u pakiranju od 11 + 2,5 kg gratis i još više akcijskih cijena i gratis pakiranja, za najbolje vrste hrane za pse. Iskoristite ovu priliku i za vrijeme trajanja Zoo City katalog obnovite zalihe visokovrijedne prehrane za Vaše ljubimce po cijenama nižim i do 30 posto.

 

Na posljednjoj stranici Zoo City katalog srpanjskog izdanja provjerite odličnu ponudu zaštitnih sredstava protiv krpelja i ostalih nametnika.

 

 

Neka putovanje ovo ljeto bude ugodno i sigurno za Vas i Vaše ljubimce, pogledajte ponudu transportera idealnih za prijevoz kućnih ljubimaca, već od 111,00 kuna, kao i dodatne opreme; navlake – prostirke za automobil uz 20 posto popusta za 167.,97, nosiljku od najlona za 215,97,   sigurnosne pojaseve već od 33,97 zaštitne mreže  automobil već od 59,97 kuna i još štošta. Pogledajte kompletnu ponudu opreme za putovanje na stranicama novog Zoo City katalog izdanja.

 

Pogledajte srpanjski Zoo City katalog, a pratite i sve ostale objave u rubrici Zoo City katalog, a želite li još više izbora za Vaše ljubimce zavirite u našu rubriku Kućni ljubimci i odaberite još neki od kataloga sa sličnom ponudom.

 

Učinite ljeto ugodnim sebi i Vašim ljubimcima, u tome Vam može pomoći i najnoviji Zoo City katalog.