Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog rujan

Zoo City katalog vrijedi do 01.10.2012. godine

Zoo City katalog za tekući mjesec, rujan 2012., donosi vam akcijsku ponudu hrane i potrepština za kućne ljubimce, pse i mačke. Upečatljivog naslova “City dog i City cat najpovoljnija hrana za pse i mačke u Hrvatskoj” i “Životinjske cijene” sve vlasnike kućnih ljubimaca zainteresirati će da pogledaju više.

Tako u ovom akcijskom razdoblju do kraja rujna pronaći možete konzerviranu hranu od ribe, za mačke i janjetine za pse, kao i suhu hranu crocchette, a iz ljubavi za male prijatelje u Zoo City trgovinama diljem Hrvatske nabaviti možete i ostale proizvode, kao pijesak, vlažne maramice, krletke, WC kutije ili razne fleksibilne povodnike s cijenom od 89.98kn za ljubimce do 35kg težine i dva metra dužine.

Razni paraziti vole vaše kućne ljubimce gotovo kao i vi, zaštitite ih od neželjenih nametnika Advantix sredstvima za zaštitu. Obratite pozornost na upozorenje u kojem se navodi kako ovi proizvodi nisu prilagođeni mačkama.

Pri kraju ovog Zoo City kataloga, pogledajte posebnu akciju u kojoj kupnjom četri vreće Pro Plan potpune prehrane od 14kg ostvarujete pravo na jednu vreću gratis, kao i Gourmet Gold mokre hrane za mačke od 85g po cijeni od samo 3.77kn što je do kraja rujna 37% niža cijena od redovne.

Pogledajte gdje se nalazi vama najbliža Zoo City trgovina na samom dnu Zoo City kataloga i razveselite ljubimce odličom hranom po najpovoljnijim cijenama.

Pratite ostale Zoo City kataloge kako ih objavljujemo na ovom linku: Zoo City.

Pogledajte i ostale ponude za kućne ljubimce, također kako ih objavljujemo, na ovom linku: Kućni ljubimci.