Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog

Zoo City katalog vrijedi od 02.10. do 05.11.2013 godine

Zoo City katalog za listopad i početak rujna – najbolja jesenska ponuda iz Zoo City specijaliziranih trgovina – visokovrijedna hrana za pse, mačke, ptice, glodavce i ribice, nastambe, vodilice i ogrlice. Provjerite ponudu Zoo City katalog i razveselite svog ljubimca odličnom hranom i opremom a sebi uštedite novac. Ponuda Zoo City katalog je aktualna od 2. listopada do 5. stuenog 2013. godine.

Stigao je novi Zoo City katalog. Ovoga puta Zoo City katalog donosi Vam pregled noviteta i akcijske ponude najboljih brandova hrane za ljubimce, nastambe i akvarije, ogrlice i vodilice za pse. Na stranicama Zoo City katalog izdanja za listopad i studeni pronađite upravo onu hranu koja odgovara dobi i pasmini vašeg ljubimca i kupujte kvalitetno i povoljno.

Izdvajamo neke od najboljih ponuda:  Happy dog Supreme hrana za pse 3 kg + 1 kg gratis 104,97, Happy dog Supereme Africa 3 + 1 kg 157,47, Natur 1 kg 18 kn ili pakiranje od 4 kg 69,77, Royal Canin hrana za odrasle pse 1 kg 83,97, Symply, Cesar, Pedigree, Frolic i drugi najbolji brandovi hrane za pse, kao i vodilice i ogrlice već od 26,97 kuna – sve to pronaći ćete na stranicama novog Zoo City katalog izdanja. Potražite i novost u Zoo City ponudi – ekspandirana riža kao dodatak prehrani pasa.

Osim hrane za pse Zoo City donosi i bogatu ponudu hrane za mačke, ribice, zečeve i glodavce. Zoo City brine o životinjama, na posljednjoj strani kataloga pogledajte prilog o udomljavanju životinja. Zoo City katalog pomaže i utočištu za mlade medvjede u Kuterevu, a za sve Vas organizira i nagradni natječaj  “Okupaj me nježno”. Sve detalje potražite na stranicama novog Zoo City katalog izdanja.

Prelistajte cijeli Zoo City katalog, kao i sve ostale aktualne objave u našoj rubrici Zoo City katalog. Pratite i ostale objave na našim stranicama, svu sličnu ponudu možete pronaći u našoj rubrici Ljubimci.

Ponuda Zoo City katalog vrijedi od 2. listopada do 5. studenog 2013. godine.