Yamamay katalog Ljeto

Yamamay katalog Ljeto 2018

Yamamay katalog Ljeto vrijedi do prodaje zaliha

Novi Yamamay katalog – nova kolekcija jednog od najpoznatijih brandova kupaćih kostima – izvrsna ponuda kupaćih kostima za žene i muškarce na čak 42 stranice bogato opremljenog kataloga – zavirite na stranice novog Yamamay kataloga, uživajte u prekrasnim modelima kostima i odaberite svoj model za ovo ljeto. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Popularni talijanski brand Yamamay omiljen diljem svijeta predstavlja Vam svoju novu kolekciju kupaćih kostima za sezonu ljeto 2018. Kolekcijom u novom Yamamay katalogu dominiraju prirodne boje, veliki izbor modela u žarkim ljetnim bojama, a zastupljene su i trendy plava, zlatna i metalik boja, te nekoliko jednodijelnih modela klasične crne boje koja je ovo ljeto u samom vrhu najpopularnijih boja za kupaće kostime.

Na Yamamay kupaćim kostimima za sezonu 2018  nalaze se zanimljivi trendy uzorci kao i prugice, a u pogledu modela u ovoj kolekciji svatko može pronaći nešto za sebe. Želite li na plaži izgledati senzualno pritom suptilno otkritvajući dijelove tijela razmislite o nekom od jednodijelnih kostima kojima nova Yamamay kolekcija obiluje. Ako su vam draži dvodijelni kostimi u Yamamay katalogu potražite svoj idealan model za uživanje u sunčanju, plivanju i drugim morskim aktivnostima, ali i za beach party.

Yamamay katalog oduševit će Vas ne samo ponudom modela nego i prezentacijom na nekim od najljepših svjetskih turističkih destinacija; od nama bliskog Mediterana, preko Južne Amerike, Balija pa sve do Australije, kroz kampanju Save the Ocean, a kupaće kostime Vam predstavljaju Kate Uptown, Natasha Oakley, Kelly Gale, Gabrielle Caunesil i drugi top modeli.

Pogledajte katalog i inspirirajte se za svoj novi look za plažu ovoga ljeta. Za sve ostale kataloge ovog modnog branda pratite redovito našu rubriku Yamamay katalog.

Ponuda vrijedi kataloga vrijede do prodaje zaliha.