Yamamay katalog kupaći kostimi

Yamamay katalog Kupaći kostimi 2017

Yamamay katalg Kupaći kostimi vrijedi za sezonu 2017 do prodaje zaliha.

Novi Jymamay katalog  – nova kolekcija jednog od najpoznatijih svjetskih brandova kupaćih kostima na preko 100 stranica izvrsnog kataloga; tražite li idealan kupaći kostim za ovo ljeto, kostim koji će ne samo biti idealan upravo za vaš stas, nego i biti odličan dodatak vašem ukupnom stilu, svakako Vam savjetujemo prelistati novi Jamamay katalog. Ponude iz kataloga vrijede za sezonu 2017.

Za ljeto 2017. godine Yamamay je spreman za modno putovanje oko svijeta, a prva je postaja Abu Dabi; magična i tajanstvenu zemlja divlje prirode, krajolika u kojima se isprepleću tisuće nijansi stvarajući jedinstven ugođaj. Dine Liwa, s najvećom pustinjom u svijetu, spektakularni pejzaž veličanstvenog Sir Bani Yasa, prirodni rezervat, dom mnoštva životinja i biljaka okružen kristalno čistim morem: Svjetlo, sjena, zalasci sunca i pustinje, kobinirane s umijećem Yammamay dizajneradaju izvrsne rezultate na izvrsnoj kolekciji kupaćih kostima za ljeto 2017. godine. U novom Jamamay katalogu potražite nove modele Jamamay kupaćih kostima inspiriranih arapskim krajolikom.

Putovanje se nastavlja s flashbackom u slavne 70-e; nezaboravni stil ludog modnog desetljeća redizajniran tako da se uklapa u najsuvremenije modne trendove i ukuse. Bikini strukianih krojeva koji naglašavaju ženstvenost, specifičnih boja sa sjajnom patinom u jednoj ili više boja u kombinaciji, kao i jednodijelni kupaći kostimi visoko izrezanih bokova tipičnih za 80-e, prevladavajuće crne ili crvene boje – nepogrešivi dašak glamura s vintage dodirom. Novi Jamamay katalog donosi Vam najbolje od oba ova stila, kao i još više ideja za savršen kostim ovoga ljeta.

Pogledajte katalog i inspirirajte se za svoj novi look za plažu. Za sve ostale kataloge ovog modnog branda pratite redovito našu rubriku Yamamay katalog.

Ponuda vrijedi kataloga vrijede za sezonu 2017.