Yamamay katalog

Yamamay katalog

Yamamay katalog jesen zima 2014

Yamamay katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Stigao je novi Yamamay katalog – prava poslastica za sve ljubiteljice senzualnog donjeg rublja, ali i rublja za spavanje i basic odijevnih predmeta – zavirite na starnice novog Jamamay kataloga i uživajte u novostima jednog od najomiljenijih brandova rublja. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Yamamay brand jedan je od najomiljenijih u svijetu rublja, asortimana za spavanje i kupaćih kostima; prvenstveno za žene, ali i s odličnim modelima za muškarce. Visoka kvaliteta materijala i izrade, neodoljiv dizajn uz kombinaciju svermenske klasike i ultramodernih detalja karakteristike su Jymamy modela, pa tako i novih komada iz kolekcije jesen/zima 20114, koje Vam donosi ovaj Yamamay katalog.

Yamamay u svom asortimanu ima tri osnovne kolekcije: donje rublje, asortiman za spavanje i kupaći kostimi, unutar kojih kolekcija se modeli razvrstavaju na Fashion i Basic kolekcije. Fashion kolekcija doživljava promjene i novosti svake sene, dok basic kolekciju krasi jednostavnost, klasika i praktičnost za kombiniranje s drugim modelima.

I u ovom Yamamay katalog izdanju očekuju Vas za ista predivni modeli ženskog donjeg rublja iz Yamamay Fasion kolekcije; senzualna crna čipka, neutralna boja kože, bijelo ili modro, ali i tirkizna kombinacija grudnajaka, gaćica i ogrtača s cvjetnim detaljima u živim bojama, tanga, slip gaćice ili bokserice, grudnjaci u raznim krojevima od kojih svaka žena može pronaći svoj model…

U drugom dijelu kataloga pronaći ćete ponudu rulja za muškarce, te klasične modele iz Basic kolekcije.

Pogledajte katalog i inspirirajte se za izazovnu kombinaciju ove jeseni, a za sve ostale kataloge ovog modnog branda pratite redovito našu rubriku Yamamay katalog.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.