Woman Secret katalog

Woman Secret katalog

Women’ Secret katalog Ljeto 2015

Women’ Secret katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Women’ Secret katalog – nova kolekcija za Ljeto 2015 – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite nešto za sebe. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Women’secret je jedan od najomiljenijih brandova u svijetu donjeg rublja i kupaćih kostima za suvremenu ženu;  ženu koja se želi osjećati lijepa i sexi uvijek a pritom se ne odreći udobnosti. Women’ Secret trgovine nude  širok asortiman proizvoda za sve Vaše potrebe: modni dodaci,  osnovni odjevni predmeti, rublje, kupaći kostimi i  bogata ponuda pidžama. Zastupljene su  različitie boje i moderni uzorci, za sve prigode i trenutke u Vašem životu.  Novi Women’ Secret katalog predstavlja najnovije modele iz svoje kolekcije za ljeto 2015.

Women’secret je dio Grupo Cortefiel, pete najveće europske tekstilne  skupine. Brend je nastao 1993. godine, a prva trgovina otvorena je u središtu Madrida u Španjolskoj. Od samih početaka uspjeh branda je bio nezaustavljiv, a 2001.  godine tvrtka krenula sa strategijom  međunarodnog   širenja. Danas, Women’secret ima više od 600 trgovina u preko 44 zemalja, među kojima je  i Hrvatska.

Zavirite na stranice ovog kataloga i uživajte na dvadesetak stranica izvrsne ponude. Pratite Women’ Secret kataloge s nama i dalje i budite uvijek u tijeku s najnovijim trendovima u svijetu rublja i kupaćih kostima. Za još više izbora odaberite još neki od brojnih aktualnih aktaloga iz naših rubrika Modni katalozi ili Ljeto 2015.

Novi Womwn’ Secret katalog Ljeto 2015. vrijedi do isteka zaliha.