Pridružite se promociji igračaka trgovine Woody, u subotu i nedjelju, 12. i 13. siječnja (u prizemlju kod Dubravice) i isprobajte predivne didaktičke igračke od drveta! 
Od 12. do 16.1. iskoristite i 15% popusta na cjelokupan asortiman za gotovinsko plaćanje, kojeg ostvarujete uz poseban promo letak kojeg možete pronaći na Westgateovom info-pultu.

Ovim povodom trgovina Woody vas nagrađuje s  tri didaktičke igračke koje pobuđuju maštu te pomažu u razvijanju inteligencije i kreativnosti kod djeteta. Uključite se u natječaj: pošaljite e-mail na temu – s kojom se didaktičkom igračkom (drvenom ili nekom drugom) najviše vole igrati vaši klinci?
Možete jednostavno napisati koja je to igračka i zašto je klincima omiljena, poslati fotku djece u igri s igračkom ili čak crtež vaših klinaca njhove naj-didaktičke igračke!
Odgovore, fotke i crteže šaljite na adresu nagrade@westgate-shopping.com. U mailu navedite „Natječaj Woody igračke“ i osobne podatke (ime i prezime, adresa te kontakt podatci). Natječaj traje do petka, 18. siječnja!