Tražite svježu ideju za poklon povodom Valentinova? Ne zaboravite navratiti do trgovine Lush u Westgateu! Gljive, žabe, OGROMNA srca pa čak i bubamare.. možda su na prvi pogled malo bizarni, no jedno je sigurno, ovi će pokloni sa 99,9% sigurnošću dokazati vašoj ljubavi da ju (ili ga) volite!

A Million Kisses, balzam za usne, 1 kom 59.40kn
Nanesite ovaj fantastični crveni balzam po usnicama. Provjerite u zrcalu jeste li to napravili besprijekorno, potom nađite nekoga koga ćete obasuti vrućim, crvenim poljupcima! Dečki će izgubiti glavu!

Leap Frog, kugla (zapravo, vodozemac) za kupanje, 1 kom 33.00 kn
Možda nije bezobrazno zgodan, ali bezobrazno dobro miriše! Ubacite ovog žapca u kadu, uronite u zelenu vodu, udahnite senzualnu mješavinu jasmina, ruže i sandalovine, potražite njegove crvene usne od kakao maslaca i izjavite ljubav osobi koja je s vama u kadi.

Magic Mushroom, pjenušava kupka, 100 g 33.00 kn
Za Valentinovo nisu baš svi u vezama. Za sve one koji su “single and ready to mingle” tu je ludo zabavna gljiva koja miriše na vaniliju i jagode sa šlagom. Plan je sljedeći: pošteno se potoćajte, opustite, obnovite energiju, pa potom tako mirisni prepustite Kupidu.

Love Potion, pločica za masažu 74.00 kn
Ako se do sada niste ohrabrili i izjavili ljubav onoj ili onome zbog kojeg ili koje vam srce brže tuče, došlo je pravo vrijeme! Darujte im Love Potion i ponudite se za pružanje masaže. Uzrokovat će pravi vatromet strasti, a masaža će biti upamćena kao jedna od onih sa sretnim završetkom. Kako i ne bi kad pločica miriše na hrskave jabuke s cimetom?

Sweetheart, sapun, 100 g 37.60 kn
Ljupki rozo-bijeli sapun s velikim srcem u sredini bloka! Darujte komadić voljenoj osobi za Valentinovo. Još bolje, darujte cijeli blok i poručite koliko je vaša ljubav velika. Unutra su najluksuzniji sastojci poput jasmina, mandarine, apsoluta vanilije, sandalovine i ylang ylanga, jer, kada je o ljubavi riječ, ništa nije preveliki trošak.

Do Knot Disturb, poklon 195.00 kn
Dražesno umotan rubac koji sadrži sve što vam treba za romantični vikend u dvoje. Unutra su pločica za masažu, kugla za kupanje, sapun koji miriše na jasmin, osvježavajuće tabletice za zube te obavijest koju možete okačiti, ne mačku o rep, već na kvaku od vrata. Sretno Valentinovo vi taubeka dva!

P.S. I Love You, poklon 195.00 kn
Kada ste zadnji puta šapnuli p.s. volim te osobi prema kojoj gajite taj osjećaj? Radite to često? Bravo za vas, ali došlo je vrijeme da prijeđete s riječi na djela. Djelo je izrazito lijepa četvrtasta poklon kutija koja sadrži medeni gel za tuširanje, svilenkasto donje rublje u Lush interpretaciji, pločicu za masažu s pravom čokoladom i komad mirisnog sapuna.