Late Night Shopping i Cro À Porter – savršeni modni spoj za ljubitelje mode i dobrog shoppinga – održao se 22. – 25. ožujka u Westgate Shopping Cityju.

Uz odlične popuste na nove proljetne kolekcije u trgovinama Westgatea, posjetitelji su uživali i u modnoj atmosferi Cro À Portera na kojem su najnovije modne trendove prikazala poznata domaća dizajnerska imena. Među njima se prvi puta našla i etablirana modna kuća Image Haddad, odnedavno prisutna i u Westgateu, čija je revija dobila odlične reakcije medija i javnosti.

Na Cro À Porteru je predstavljena i nova suradnja azila Dumovec, Nestle Purine i hrvatskih dizajnera, uz potporu Westgatea i Cro À Portera, na promociji udomljavanja napuštenih životinja.

Ovoga puta akciji se pridružio dizajner Zoran Mrvoš koji je dizajnirao atraktivne majice zajedno s broševima i platnenim torbama, osmišljenima i izrađenima isključivo u svrhu promoviranja udomljavanja, a promotivni artikli mogli su se kupiti na štandu azila Dumovec u Westgateu.

Pogledajte kako je bilo!

 

Picture 0 Picture 1 Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9 Picture 10 Picture 11