Od 8. do 10. ožujka, uz Late Night Shopping, u Westgateu vas čekaju i brojna događanja u vrhunskim trgovinama elektroničke opreme. Pridružite nam se!

 

SVEČANO OTVORENJE PANASONIC STOREA
Prvi Panasonic Store u Hrvatskoj svečano otvara vrata 8. ožujka! Uz ugodnu atmosferu, hostese i dobru glazbu, Panasonic je pripremio i iznenađenje za dame – tombolu povodom Dana žena kada će posjetiteljice moći osvojiti atraktivne Panasonic proizvode!
Uz iznenađenja i nagrade, Panasonic vam je pripremio i atraktivne popuste i darove za prve kupce koje možete pogledati ovdje

Panasonic

 

OTVORENJE SAMSUNG BRAND STOREA
9. ožujka otvara se još veći i ljepši Samsung Brand Store! Pridružite nam se na svečanom otvorenju novog Samsung Brand Storea u petak od 18 do 21 sat i razgledajte atraktivne proizvode uz ugodnu glazbu i osvježenja. Čeka vas i tombola s lijepim nagradama.

Samsung

 

VEČER ZABAVE U SONY CENTRU
Dođite na večer igre i zabave u Sony Centru! U subotu, 10. ožujka u najvećem Sony Centru u Hrvatskoj održat će se prava disco večer – a uz „disco“ hostese i odličnu muziku, čeka vas i senzacija iz Sonyja – Playstation Move kontroler koji uz pomoć naprednih senzora pokreta i USB kameru svaki vaš pokret prenosi na ekran. Povedite cijelu obitelj na avanturu i isprobajte užitak igranja s PS Moveom!

Sony