Spektakularna adrenalinska zabava pod nazivom „Only Men Stuff“  i ove jeseni će oduševiti cijelu mušku populaciju koja već treću godinu za redom s veseljem hrli u shopping centar Westgate. Najmuževnije „Only Men Stuff“ događanje na ovim prostorima počinje 5. listopada i traje sve do 8. listopada, a svojim posjetiteljima garantira pravi adrenalinski vrtuljak kroz šest atraktivnih tema.

Već tradicionalno, mušku maštu će raspaljivati atraktivne plesačice u popularnom Nudie baru. Opasna konkurencija go-go plesačicama ove godine će biti dosad neviđeni spektakl u Hrvatskoj – žensko hrvanje u čokoladi.  Slatke amazonke mamiti će brojne muške poglede jer je u čokoladnom ringu dozvoljeno sve – grebanje, čupanje, ugrizi, skidanje. Ne postoje pravila, postoji samo dobra zabava.

Treća atraktivna tema „Only Men Stuffa“ je najveći svjetski turnir aktualnih i bivših svjetskih prvaka u obaranju ruku. Preko petnaest profesionalnih obarača iz cijele Europe zabavljat će publiku demonstracijom snage svojih bicepsa, a posebnu pozornost izazvat će i dvije ženske natjecateljice iz ove discipline. Jedan od natjecatelja bit će i aktualni prvak Njemačke Matthias Schlitte, popularni „Popaj“ čija desna podlaktica izgleda kao da je presađena iz nečijeg mnogo većeg tijela.

Vrhunac  „Only Men Stuff-a“ svakako će biti finalne borbe za prvo mjesto hrvatske MMA lige u svim kategorijama. Posjetitelje očekuje pet profesionalnih borbi, deset boraca i tona testosterona. Njihova brzina, fizička spremnost, tehnika i strast za pobjedom bit će testirane pred mnogobrojnom publikom. Oni koji neće moći biti prisutni pored kaveza u Westgate-u, neka zauzmu svoje naslonjače u subotu, 6. listopada u 23 h jer će na Novoj TV prvi puta biti UŽIVO prijenos borbi.

Odmor od adrenalinskih sadržaja posjetitelji će pronaći na stageu čija je tema – ispijanje piva – gdje će sve pivopije doći na svoje.

Šesta tema „Only Men Stuffa“  bit će okršaj jednog čovjeka sa samim sobom. Georgi Gaidardjiev, višestruki svjetski prvak u obaranju ruke iz Bugarske pokušat će skinuti Guinness World Records u zgibovima na jednoj ruci u 60 sekundi.

Ulaz na sva događanja je besplatan!
Vidimo se na spektaklu „Only Men Stuff“  od 5.- 8. listopada u Westgateu.