Pridružite nam se u četvrtak, 6. prosinca u 18 sati Kid’s World igraonici na dječjoj lutkarskoj predstavi „Najljepši božićni poklon“, priči o darivanju i poklonima – sjajnim, šarenim, velikim ali i onim pravim, najljepšim i najvažnijim. Uz pjesmu, smijeh i puno zabave, iznenadit će nas i sv. Nikola koji dolazi u igraonicu i donosi slatke darove!

U „Najljepšem božićnom poklonu“ mali mrav, glavni lik ove priče kreće na uzbudljiv put do velikog grada u želji da svojim najdražima donese najveće i najsjajnije poklone. Putem susreće različite životinje koje mu pomažu da svlada prepreke ali mu također kroz igru, pjesmu i ples žele pokazati što sve možemo darivati jedni drugima. Predstava će kroz pjesmu i ples djeci prepričati put malog mrava, pokazati im kako se vratio kući te im otkriti kako je shvatio da je najljepši poklon upravo proslava Božića s onima koji nas vole.

Uz predstavu i iznenađenja u Kid’s Worldu, u Centru vas čekaju brojna iznenađenja: tijekom adventskih vikenda, počevši s 6.-9.12. pa sve do 20.-23.12. spremamo vam zabavni program: raskošno kostimirani animatori po cijelom će Westgateu uveseljavati prvenstveno djecu, ali i odrasle, dijeliti slatkiše, slikati se s njima, a svake nedjelje ćemo imati prigodni program za djecu. Pridružite nam se na božićnoj čaroliji!