Uskoro na policama HM-a – kolekcija Marni za HM! Ova eklektična kolekcija otkačenih komada koju je haute couture brend Marni dizajnirao za HM od 8. ožujka bit će dostupna i u HM-u Westgate!

Eklektična, otkačena i bezvremenska, kolekcija Marni u HM-u modularna je odjeća za muškarce i žene, uključujući modne dodatke, sastavljena od otmjenih artikala koje je Consuelo Castiglioni odabrala iz bogatog Marnijeva repertoara kako bi stvorila razigranu ponudu stilskih mogućnosti. Osjećaj za profinjeni eklekticizam prožet je sportskim šarmom; naglasak je na jednostavnosti i čistoći dizajna i snazi površina. Rezultat pršti printovima i proljetnom energijom, uz nepogrešivi Marnijev potpis vidljiv u suglasju oblika, uzoraka i materijala.

Kolekcija je kompaktna i prilagođava se pojedincu. Sve se može nositi sa svačim: artikli se mogu spajati u raznim odjevnim kombinacijama, u skladu s osjećajem i voljom pojedinca, što ukazuje na inventivan pristup odijevanju. Glavno je obilježje ove kolekcije spoj sportskoga i profinjenoga.

Luksuzna kolekcija koju karakterizira ista pozornost spram detalja, bogatstvo i neusporediva razina vještine koja je Marni učinila kultnim imenom među poznavateljima. U ovoj revolucionarnoj suradnji s HM-om, iste vrednote bivaju dostupne, po prvi puta, novoj, široj publici, individualističkim istraživačima stila.

Informacije o kući visoke mode Marni: www.marni.com