Brojne posjetiteljice i posjetitelji uživali su u odličnim popustima božićnog izdanja Late Night Shoppinga koji se održao od 16. do 18. prosinca.

Tijekom noćnog shoppinga posjetitelji su uživali i u trećem po redu Beauty Streetu – u sklopu kojeg su isprobali gratis beauty tretmane te se posavjetovali o najnovijim modnim i tehnološkim trendovima. Na „Beauty Street“ događanju dočekali su ih: L’Oreal , Lancome, Bourjois, Lush, Maria Galland, Philips, Hervis, Xplorer, Bowling, Horak, Gavrilović, Purina i Dom za nezbrinute životinje Dumovec, slastičarnica Horak, Digital foto magazin, Terme Čatež, Sony, Grbić s degustacijama bučinog ulja i sjemenki te mnogi drugi.

Božićnom ulicom ljepote ovog su puta prošetale TV voditeljica Vanja Halilović i poznata glumica Kristina Krepela, koje su se predale u stručne ruke vizažistice Nene Mrkonjić i Snježane Jantolek Vekić i isprobale make up za najluđu noć u godini.

Pogledajte kako je bilo!

 

Picture 0 Picture 1 Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9 Picture 10 Picture 11