U čast uspješno navršene tri godine, Westgate Shopping City ovoga vikenda organizira veliko slavlje. Ovom prilikom pozivamo sve svoje vjerne kupce i posjetitelje da ovaj veliki dan proslavimo zajedno! U razdoblju od petka, 9. do nedjelje 11. studenog u svakom kutku Westgatea posjetitelje očekuje vrhunski doživljaj – treći rođendan, tri dana programa, tri pozornice – svojim će programom i sadržajem biti neodoljivi baš svima. Uz tri tematske pozornice, posjetitelje očekuje i jedinstveni Beauty Street, a sve će biti u pozitivnom humanitarnom ozračju za pomoć Dječjoj bolnici Srebrnjak.

Ove godine sve je u znaku broja tri

Treći rođendan, tri dana odlične zabave na tri vrhunske pozornice – Westgate će ovog vikend biti centar zabave i odlične atmosfere.

Glazbena pozornica
U subotu, 10. studenog s početkom u 20 sati nastupit će glazbena diva Nina Badrić koja će svojim bezvremenskim hitovima ovaj rođendan učiniti nezaboravnim za sve prisutne. Uz glazbeni spektakl Nine Badrić, Martinje je nezamislivo bez zvuka tamburica, stoga sve ljubitelje dobrog vina i dobre zabave u subotu od 17 sati očekuje nastup tamburaškog sastava, Šokci. Kao uvod u najveselije Martinje, poznati voditelj i gurman Davor Dretar Drele od 17.30 sati vodit će svečani program krštenja mladog vina.

Pozornica za klince i klinceze
Tijekom tri dana slavlja, naše najmlađe posjetitelje i njihove roditelje očekuju brojne radionice i natjecanja u kojima će se, osim puno smijeha i dobre zabave, moći osvojiti i vrijedne nagrade. Vjerujemo da niste još imali priliku igrati Maxi Twister za čak dvadeset ljudi, kao niti popularni Pictionary na pozornici – igru koja sve prisutne uvijek nasmije do suza. Za sve one koji obožavaju plesati, Westgate je osigurao brojne plesne radionice u kojima će svi moći naučiti nove plesne korake i postati John Travolta 21. stoljeća, a ljubitelji tehnoloških inovacija i zabavnih interaktivnih animacija doći će na svoje, Westgate je osigurao i natjecanje u najpopularnijim kompjuterskim igricama.

Pozornica stila
Kako složiti savršen styling baš po svojoj mjeri, koji je trend u šminkanju ove sezone, te kako obaviti shopping, a pri tom uštedjeti, posjetitelji će moći saznati putem  interaktivnih školica  stylinga, šminkanja i mnoštva drugih zanimljivosti.

Beauty Street – bogatiji i raznolikiji nego ikad

Westgate će i ovaj put organizirati jedinstveni koncept namijenjen aktivnostima u službi ljepote –  Beauty Street, najpoznatiju Ulicu ljepote u gradu, a koja će se održati tijekom sva tri dana rođendanskog slavlja. Više od 30 izlagača iz područja ljepote, hrane, mode, tehnike, sporta – prezentirat će svoje najnovije usluge i proizvode te  posjetiteljima osigurati jedinstven edukativno-zabavan sadržaj.

U sklopu Beauty Streeta, a povodom Martinja, svoje će proizvode izlagati i vrhunski vinari – Feravino, Štampar, Iločki podrumi, Krauthaker i Trs, uz glazbenu kulisu neodoljivog zvuka tamburica. Stenders, Hervis, Farmacia Avene, Dukat, Müller, Levis, Mercator Cooking Show, Sony, Samsung, Panasonic, Wedding City, Bench, O‘Neill, Podravka, DM Alnatura – samo su neki od brojnih izlagača koji će ovaj Beauty Street učini jedinstvenim i zanimljivim za sve posjetitelje.

Humanitarna akcija „Sretni kolačić“ za Dječju bolnicu Srebrnjak

Westgate će povodom svog trećeg rođendana organizirati veliku humanitarnu akciju „Sretni kolačić“ u kojoj prilikom kupnje svakog kolačića posjetitelji daruju 3 kune Dječjoj bolnici Srebrnjak, te ostvaruju brojne popuste i pogodnosti za kupnju u Westgateu.

Posjetitelji koji odluče sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji, u razdoblju od 9. studenog do 16. prosinca, moći će ostvariti 30 posto popusta na cjelokupan asortiman u Lisci, Levisu, frizerskom salonu Simple, novootvorenoj trgovini Posteljina.hr, Benchu, O Neillu, Models Fashion Storeu i Nikeu, parfumerija Limoni nudi 25 posto popusta na cjelokupan asortiman, dok Panasonic nudi  10 posto popusta na cjelokupan asortiman.

Važnost sudjelovanja prepoznale su i mnoge poznate osobe, poput Nine Badrić, Tatjane Jurić, Ivane Mišerić, Željka Pervana, Davora Dretara Dreleta i mnogih drugih, koje će svojim dolaskom podržati i uveličati humanitarnu akciju „Sretni kolačić“.