Yves Rocher webshop akcija 30% popusta na Elixir Botanique liniju

Yves Rocher webshop akcija 30% popusta na Elixir Botanique liniju

Yves Rocher webshop akcija

Yves Rocher webshop akcija 30% na proizvode protiv onečišćenja

U novoj Yves Rocher webshop akciji iskoristite 30 posto popusta na Elixir Botanique proizvode za lice protiv onečišćenja. Nabavite serum, dnevnu i noćnu kremu ili krmu za njegu oko očiju po super cijenama u Yves Rocher webshop akciji. Dostava je besplatna za sve narudžbe u iznosu većem od 199,00 kn.

Yves Rocher webshop akcija donosi 30 posto popusta na proizvode za lice protiv onečišćenja od kojih izdvajamo: obnavljajuća dnevna njega protiv onečišćenja, trenutno omogućava da vaša koža opet diše te je štiti od negativnih učinaka onečišćenja odgovornih za prerano starenje kože 50 ml za 132,93 umjesto 189,90 kn.

Serum protiv onečišćenja za jačanje kože koji trenutno pruža koži više kisika i štiti je od onečišćenja odgovornog za prerano starenje kože, već nakon 1 mjeseca bore i linije se smanjuju također je snižen u Yves Rocher webshop akciji te sada iznosi 132,93 umjesto 189,90 kn.

U Yves Rocher webshop akciji iskoristite 30 posto popusta i na sljedeće proizvode: obnavljajuća noćna njega protiv onečišćenja, svježa i odmorna koža svakog jutra, 50 ml za 132,93 umjesto 189,90 kn, njega oko očiju protiv umora za blistavost, 15 ml sada za 115,50 umjesto 165,00 kn.

Provjerite ponudu i nabavite serum, dnevnu i noćnu kremu ili krmu za njegu oko očiju iz linije Elixir Botanique po cijenama sniženim 30 posto u Yves Rocher webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije kozmetike na našim stranicama i kupujte uz uštedu iz udobnosti svog doma.