Yves Rocher webshop akcija 20% popusta

Yves Rocher webshop akcija 20% popusta

Yves Rocher webshop akcija

Yves Rocher webshop akcija vrijedi do 30.10.2021.

Yves Rocher webshop akcija donosi 20 posto popusta na cjelokupan iznos narudžbe! Popust se ostvaruje unošenjem koda YRTREAT20 u košaricu te ne vrijedi za artikle koji su već na sniženju. Nabavite razne kozmetičke proizvode po super cijenama. Yves Rocher webshop akcija vrijedi do 30. listopada 2021. godine.

U Yves Rocher webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na proizvode za njegu lica od kojih izdvajamo: obnavljajuća noćna njega protiv onečišćenja, 50 ml, eliksir ljepote 100% biljnog podrijetla, intenzivno hrani i regenerira kožu te joj pruža elastičnost i blistavost, bogaćen s 30 dragocjenih ulja i s uljem 1000 ruža.

Eau de toilette Naturelle, jarka eksplozija prirodne svježine, Eau Fraiche cvijet trešnje, EDP Comme une Evidence 50 ml, profinjena svježina esencije bergamota, EDP Comme une Evidence Intense neki su od mirisa koji su u Yves Rocher webshop akciji uz kod YRTREAT20 sniženi 20 posto.

Yves Rocher webshop akcija donosi popust i na proizvode za njegu tijela: Vanilija 4ever! set toplog i senzualnog mirisa vanilije za njegu tijela, gel za tuširanje šipak i roza bobice, balzam za vrlo suhu kožu stopala obogaćen organskom lavandom i shea maslacem za trajno nahranjenu i obnovljenu kožu, bez zadebljanja.

Iskoristite Yves Rocher webshop akciju i ostvarite 20 posto popusta na cjelokupan iznos narudžbe uz kod YRTREAT20. Popust ne vrijedi za proizvode na sniženju. Pratite i druge webshop akcije kozmetike na našim stranicama i kupujte povoljnije. Yves Rocher webshop akcija vrijedi do 30. listopada 2021. godine.